Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ron Booij benoemd tot regional director eXcelon Benelux

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht: Ron Booij benoemd tot regional director eXcelon Benelux

Ron Booij benoemd tot regional director eXcelon Benelux

HOOFDDORP / BURLINGTON, 2 januari 2001 - eXcelon Corporation (Nasdaq: EXLN), leverancier van business-to-business (B2B) infrastructuuroplossingen voor samenwerking op internet, heeft onlangs Ron Booij (38) benoemd tot regional director van eXcelon Benelux. Hij was sales director bij Cambridge Technology Partners (internationale business consultancy en e-integrator) in Amsterdam. In zijn nieuwe functie is Ron Booij verantwoordelijk voor het strategische- en verkoopbeleid van eXcelon in de Benelux.

eXcelon werd in 1988 opgericht als ObjectDesign, gespecialiseerd in database software. Sinds januari 2000 heet het bedrijf eXcelon en is de strategische koers gewijzigd. Het bedrijf richt zich nu ook op de levering van B2B-oplossingen, waarmee klanten, leveranciers en partners op internet kunnen samenwerken om optimaler te kunnen presteren. Dit jaar zal eXcelon nog ongeveer tweederde van de omzet (totaal ruim 70 miljoen US dollar wereldwijd) realiseren met de verkoop van database software. Volgend jaar zal het verkoopaandeel van B2B-oplossingen naar verwachting toenemen tot vijftig procent van de totale omzet.

Het Benelux-hoofdkantoor van eXcelon is gevestigd in Hoofddorp en sinds najaar 2000 operationeel. Vooralsnog zal dit kantoor zich vooral richten op de Nederlandse markt (banken/verzekeraars, telecommunicatie en 'cross-industry').

Over eXcelon Corporation

eXcelon Corporation (Nasdaq: EXLN) levert softwareproducten en diensten die samenwerking tussen partners, leveranciers en klanten via internet mogelijk maken. Door belangrijke partners of zelfs een hele bedrijfsgemeenschap te integreren, kunnen bedrijven met behulp van eXcelon-oplossingen partners opnemen in geautomatiseerde bedrijfsactiviteiten. Verder kunnen zij alle relevante bedrijfsinformatie delen en gezamenlijk actie ondernemen naar aanleiding van deze informatie. Organisaties die gebruik maken van eXcelon-oplossingen bouwen hechtere relaties, realiseren meer efficiency en worden sterkere concurrenten in de nieuwe economie. Alle producten van eXcelon bieden volledige ondersteuning voor XML, de taal van de B2B-handel. Het bedrijf is actief lid van vele instanties voor B2B-normen, waaronder OAG, RosettaNet en Accord. eXcelon Corporation is gevestigd in Burlington, Massachusetts, en werd in 1988 opgericht. De onderneming verkoopt en ondersteunt haar producten via vestigingen in de Verenigde Staten en via internationale dochterbedrijven in Groot-Brittannië, Duitsland, Japan, Australië en, sinds enkele maanden, Nederland. Daarnaast maakt eXcelon gebruik van een wereldwijd netwerk van distributeurs, value-added resellers, systeemintegrators en andere indirecte verkooppartners.

Meer informatie: www.exceloncorp.com

###

OPMERKING: ObjectStore is een gedeponeerd handelsmerk van eXcelon Corporation; eXcelon, eXcelon B2B Portal Server, eXcelon B2B Integration Server, eXcelon eSolutions, Stylus, Cache-Forward en Javlin zijn handelsmerken van eXcelon Corporation. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

###

Meer informatie:

eXcelon Nederland b.v., Ron Booij (Regional Director)

Tel. (023) 568 91 30, mailto:rbooij@exceloncorp.com

of

Sterk Werk Communicatie BV, Aad Jan Roos

Tel. (010) 456 78 49, mailto:aadjan.roos@sterkwerk.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie