Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwitserse post wil grootste virtuele winkelcentrum opzetten

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zwitserse post wil grootste virtuele winkelcentrum opzetten Software AG's Tamino basis van Zwitserlands grootste portal Culemborg / Bern, 01/02/2001
? Met www.yellowworld.ch is de Zwitserse post van plan het 's lands grootste virtuele winkelcentrum op te zetten. Zij breiden hiermee hun traditionele vakgebied uit tot de nieuwe economie, waar yellowworld toegang gaat bieden aan driehonderd verschillende winkels. Tamino, de XML database van Software AG functioneert hierbij als centrale informatieverstrekker. Deze zorgt voor een allesomvattende integratie van bestaande webwinkels en biedt een zeer snelle zoekfunctie voor het gehele aanbod van mogelijkheden.

Onder toenemende concurrentiedruk en verlies van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie