Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Regio Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2-01-2001 2e Persbericht 2 januari 2001

Berichten uit de regio

Bakel: Snelheidscontrole
De politie heeft dinsdagmorgen tussen 9.30 en 10.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Auerschootseweg in Bakel. De snelheid van 332 voertuigen is gecontroleerd en 44 daarvan reden te snel. De snelste reed 84 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Valkenswaard: Inbraak varkensstal
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een varkensstal aan de Bekenweg in Valkenswaard. Een deur werd opengebroken en elektrisch gereedschap, een bosmaaier, een grasmaaier en een hogedrukreiniger zijn gestolen.

Geldrop: Hennepkwekerij
De politie heeft dinsdagmorgen om 11.45 uur in een woning aan de Admiraal Byrdstraat een hennepkwekerij ontmanteld. De 28-jarige bewoonster had 229 hennepplanten in haar woning. De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Gewapende overvallen
Dinsdagavond rond 18.15 uur is de eigenaar van winkel aan de Wielewaal in Geldrop overvallen door een nog onbekende man. Het slachtoffer was bezig met het opmaken van de kassa toen de overvaller binnen kwam. De overvaller trok een schroevendraaier uit zijn zakken en bedreigde daar de 50-jarige eigenaar mee. De overvaller eiste geld en toen het slachtoffer hem dat niet gaf stak hij met de schroevendraaier in de richting van het slachtoffer. Die deinsde achteruit en werd daardoor niet geraakt. De dader holde daarop zonder buit de winkel uit. Dinsdagavond kort na 18.30 uur werd een overval gepleegd op een benzinestation aan de Eindhovenseweg in Geldrop. De overvaller bedreigde een 17-jarige pompbediende met een schroevendraaier. Een vriend van het slachtoffer die binnen was werd aan de kant geduwd. De dader liep achter de balie en eiste dat het slachtoffer de kassa openmaakte. Toen de schroevendraaier bij de pompbediende tegen zijn buik werd gezet maakte hij de kassa open en de dader graaide daar enkele honderden guldens uit en stopte die in een tas die hij bij zich had. Bij beide overvallen was het signalement van de dader: een blanke man van ongeveer 1.80 meter groot, normaal postuur en zwarte haren. Hij droeg een zwarte wollen muts en een donker sportjack.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmiddag heeft de politie in Veldhoven op de Ambachtslaan de snelheid van 302 voertuigen gecontroleerd. Elf daarvan reden sneller dan de toegestane 50 km/u. Hoogste snelheid 66 km/u. Dinsdagavond tussen 18.00 en 19.15 uur werd gecontroleerd op de Nijverheidslaan in Veldhoven. Daar zijn 115 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Negen reden er te snel. Hoogste snelheid 71 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie