Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarsreceptie in gemeentehuis Lisse

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 2 januari 2001 om 20.00 uur zal er traditiegetrouw in het gemeentehuis voor iedereen gelegenheid zijn tot het uitwisselen van nieuwjaarswensen. In de afgelopen jaren heeft de nieuwjaarsbijeenkomst steeds veel belangstelling gekend en wij verwachten dat ook deze keer velen de weg naar het gemeentehuis zullen weten te vinden.

Wij hopen dan ook samen met een groot aantal inwoners van de gemeente waarmee in de afgelopen tijd goede contacten werden gelegd en onderhouden, maar ook met degenen die actief zijn in het plaatselijke verenigingsleven, het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Tevens wordt dit jaar weer aansluitend aan de bijeenkomst rond 21.00 uur, een vrijwilligersorganisatie uit Lisse in het zonnetje gezet. Aan een organisatie die zich in het afgelopen jaar zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor het Lissese maatschappelijke leven, zal namelijk de vrijwilligersprijs worden uitgereikt.

Vervolgens kunt u wederom, dankzij het grote succes van voorgaande jaren, een optreden gaan zien van Tomas Vaer en Pieter Nel, die -zoals te verwachten- de Lissese politiek en samenleving weer kritisch onder de loep zullen nemen.

U bent allen van harte welkom bij deze veelbelovende ontmoeting, die in de sfeervolle raadzaal van ons gemeentehuis zal plaatsvinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie