Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ook non-profitsector profiteert van aftrek Arbo-investering

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Ook non-profitsector kan profiteren van aftrek bij arbo-investeringen

Vanaf 1 januari 2001 kan ook de non-profitsector rekenen op een voordeel bij investeringen die de arbeidsomstandigheden van werknemers verbeteren.
Tot nu toe kunnen alleen belastingplichtige ondernemingen profiteren, omdat zij deze investeringen fiscaal willekeurig kunnen afschrijven. Vanaf 1 januari kunnen non-profit instellingen en organisaties via een Arbo-afdrachtvermindering een korting toepassen op de belasting- en premieafdracht. De bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor deze Arbo-afdrachtvermindering, moeten bijdragen aan het voorkomen van een nadelig gezondheidseffect. Daarnaast dienen de bedrijfsmiddelen innovatief en niet-gangbaar te zijn.
De bedrijfsmiddelen waarvoor de Arbo-afdrachtvermindering ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie