Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 2-01-2001
Mediavoorlichting dinsdag 02 januari 2001 (tot 16.00 uur)

Venlo Overvallers ingesloten

VENLO De vier overvallers die in de vroege uren van 30 december zijn aangehouden op de Hornerweg in Roermond, zullen vanmiddag door de rechter-commissaris in bewaring worden gesteld. Het betreft vier mannen in de leeftijd van 23, 21, 20 en 19 jaar. Drie van hen wonen in Blerick en een in Venlo. De buit die zij in de vorm van laptopcomputers hadden meegenomen heeft een waarde van 260.000 gulden. Deze is in zijn totaliteit aangetroffen bij de aanhouding van de verdachten.

Blerick Vrouw (49) vermist

BLERICK Sinds donderdag 28 december omstreeks 22.30 uur wordt de 49-jarige José Driessen Lenssen vermist. Zij heeft omstreeks dat tijdstip haar woning in Blerick in overspannen toestand verlaten en sindsdien is taal noch teken van haar vernomen.

De vrouw heeft het volgende signalement: - ca. 1.70 meter lang, normaal slank postuur, bleke huidskleur, bruine grote ogen en donkerbruin kort haar met lichte blonde punten. - Ze droeg afgelopen donderdag de volgende kleding: - Zwarte jas, doorgestikt, van parachutestof met bontkraagje, - zwarte broek, - halfhoge bruine schoenen met aan de bovenzijde imitatiebont. De familie en de politie zijn op zoek naar de verblijfplaats van José Driessen Lenssen. Mensen die denken aan de hand van het signalement- haar na 28 december 22.30 uur nog te hebben gezien of mensen die informatie hebben over deze vermissing, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Blerick, telefoon: 0900 8844.

Weert Mishandeling

WEERT In de nieuwjaarsnacht is een 30-jarige inwoner van Nederweert het slachtoffer geworden van mishandeling door een man uit een groep fietsers. Hij kreeg een vuistslag in het gezicht waardoor zijn bril werd vernield en hij enkele snijwonden opliep. De politie zoekt naar getuigen om de identiteit van de geweldpleger te achterhalen.

Het slachtoffer met zijn vrouw en de groep passeerden elkaar omstreeks 02.30 uur op het fietspad langs de Ringbaan Noord bij de oprit van de A2 richting Maastricht. De groep nam de hele breedte van het fietspad in beslag en een van hen raakte bij het passeren de Nederweertenaar. Bij de verkeerslichten moesten het slachtoffer en zijn vrouw voor rood licht wachten. Een van de fietsers uit de groep keerde hierop en kwam naar de man en vrouw toe, waarna de mishandeling plaatsvond. Twee anderen uit de groep haalden de geweldpleger terug en trokken hem mee.

Linne Door rood licht

LINNE Als gevolg van het door rood licht rijden veroorzaakte een 24-jarige inwoner van Düsseldorf vrijdag 29 december een aanrijding op de Rijksweg, kruising Veestraat. Ten tijde van de aanrijding was er op genoemde kruising erg druk verkeer. Hierdoor moeten diverse weggebruikers de aanrijding hebben zien gebeuren. Hierbij raakte de auto van een 66-jarige inwoner van Linne zwaar beschadigd evenals de auto van de Duitser. Omdat de oorzaak van de aanrijding voor de politie Roerstreek niet volledig duidelijk is verzoekt zij getuigen zich te melden op telefoonnummer 0900 8844.

Tegelen Dronken rijder

TEGELEN Een 43-jarige inwoner van Tegelen is met een rijverbod van 24 uur vanmorgen om 07.30 uur naar huis gestuurd. Hij saboteerde de ademanalyse met als gevolg dat hij een etmaal geen voertuig mag besturen. De man heeft in dronken toestand met zijn auto op de Venloseweg (N271) ter hoogte van de splitsing met de Broeklaan twee verkeersheuvels genomen en hierbij de twee verkeerszuilen omver gereden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie