Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee dagen sport en spel voor kinderen van Maassluis

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (heinsohn@worldonline.nl)

Contactpersoon: Margarita Mena

Sport en Spel Circuit 2001 in Maassluis

Datum: 3 januari 2001

Sport en Spel Circuit 2001!

De Kinderen van Maassluis worden getrakteerd
op twee spannende dagen van sport en spel!

Traditie getrouw worden de kinderen van Maassluis aan het begin van het nieuwe jaar getrakteerd op twee intensieve activiteiten dagen. Dit is het geval tijdens het Sport en Spel Circuit 2001. Kinderen die niet bang zijn voor uitdagingen, die graag in teamverband sporten of spelen, zijn in de Olympiahal, zeker welkom!
Op woensdag 3 en donderdag 4 januari zijn er allerlei sport en spel activiteiten georganiseerd voor jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar in de Olympiahal aan de Rozenlaan 2 te Maassluis. Voor de eerste keer is de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis (SSM) verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van deze evenement.
Een team van 20 medewerkers, waaronder sportassistenten en veiligheidassistenten van het bureau Wijkbeheer, de contactfunctionarissen van de SSM, vrijwilligers van de wijkvereniging de Flat en steunpunt vrijwilligers en verschillende sportspecialisten van judo en van tafeltennis, zullen de kinderen begeleiden.

Er zijn meer dan 15 activiteiten waaraan de kinderen mee kunnen doen. Elke dag hebben de kinderen 6 uur lang de mogelijkheid om mee te doen aan judo, tafeltennis, mini-kamp, pushball, ballenbak of ren je rot, enz. Voor de creatievelingen is er een creahoek ingericht waar ze o.a. maskers en mobiels kunnen maken. Voor sporters die graag blijven zitten is er een ruimte ingericht met allerlei gezelschapsspelen. En wil je tussendoor even uitrusten, dan mag je genieten van leuke video's in de videohoek. De entreeprijs is fl. 2,- per dag.

Bijzonder is te noemen de tae-bo sessie op woensdag 3 januari rond 15.30 uur. Op donderdag 4 januari rond 15.00 uur wordt en video-clip dans gehouden als warming-up voor de disco waarmee beide dagen afgerond zullen worden!


Sport en Spel Circuit 2001!
Datum: woensdag 3 en donderdag 4 januari 2001, vanaf 11.00 uur t/m 16.00 uur Locatie: Olympiahal, Rozenlaan 2, Maassluis
Voor wie: Maassluise jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar Entreeprijs: fl. 2 ,- per dag
SSM, Margarita Mena, tel. 010 - 5915211 / (privé 010 - 4764 868)

Organisatie: SSM

Noordvliet 19

3142 CH

Maassluis

Telefoon: 0104764868reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie