Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PTC introduceert wereldwijd nieuw Channel Partner Program

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PTC introduceert wereldwijd nieuw Channel Partner Program

Brussel, 01/03/2001
PTC, gespecialiseerd in oplossingen voor productontwikkeling en gegevensbeheer via het internet, introduceert wereldwijd een nieuw Channel Partner Program. Voor het nieuwe programma gaat PTC op zoek naar resellers voor haar gehele MCAD-productlijn (Mechanical Computer Aided Design), inclusief de designsoftware Pro/Engineer, maar ook naar resellers die gespecialiseerd zijn in bepaalde industrietakken, zoals de scheepsbouw.

PTC wil met het Channel Partner Program naast een betere klantenservice en marktpenetratie ook komen tot een betere uitwisseling van kennis en deskundigheid onder de resellers. Het programma zal ook klanten met de juiste channel partner in contact brengen. Zo wordt de expertise van zowel PTC als van de partner optimaal benut. In de Benelux werkt PTC samen met HEC. Andere deelnemende resellers in Europa zijn ondermeer DENC (Midden-Europa) , Infinity Innovations (Noorwegen), VA Tech Industriehansa (Duitsland, Oostenrijk) en Virtuel Presence (UK).

Larry McMenamy, vice president van de afdeling Worldwide Channel Sales: "Wij willen dat onze directe verkoop met de resellers maar ook de resellers onderling zo min mogelijk in conflict komen. Onze directe verkoop moet zo veel mogelijk gebruik maken van de channels. We houden er toezicht op dat dit in alle regio's zo goed mogelijk nageleefd wordt."

De voordelen voor deelnemende resellers op een rij:
· Een nieuw businessmodel dat de samenwerking tussen directe verkoop en de verkoopkanalen versterkt.

· On-line-ondersteuning.

· Klanten van partners en klanten van PTC's directe verkoop worden gescheiden

· Herkenning van de bijdrage van de partners voor PTC.
· Ondersteuning bij marketing.

· Technische ondersteuning en kennisoverdracht, bij ondermeer verkooptraining en begeleiding.

Meer informatie over het Channel Partner Program op www.ptc.com/partners/drp/index.htm

END
Over PTC (www.ptc.com)
Het Amerikaanse PTC, de zesde grootste onafhankelijke softwareproducent ter wereld, ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt oplossingen voor collaborative product commerce (CPC). CPC is een nieuwe categorie software die gebruik maakt van krachtige internettechnologieën die samenwerking via het web mogelijk maken gedurende de volledige levenscylus van een product - van ontwerp over ontwikkeling en productie tot verkoop, marketing en dienstverlening. CPC helpt zo fabrikanten om producten sneller te vernieuwen en competitief te blijven in het internettijdperk De softwareoplossingen van PTC worden aangevuld met de wereldwijde dienstenorganisatie PTC Global Services Organisation, die training, consulting, support en e-commerce-diensten biedt aan klanten. PTC haalde eind 2000 een omzet van ongeveer 1 miljard US dollar. PTC Belgium, Patricia Goosens, Buro & Design Center, Heizel Esplanade Box 40, B-1020 Brussel. tel.: 32 (0)2 476 96 48, fax: 32 (0)2 476 96 49, e-mail: (pgoosens@ptc.com).
PTC Nederland, Robin Verbeet, Reitscheweg 7p, BX 5232 's-Hertogenbosch. tel.: 31 (0) 73 644 27 05, fax: 31 (0)73 644 30 55, e-mail: (rverbeet@ptc.com).
Nadere informatie voor de redactie:
NewsEngine PR (www.newsenginepr.com), Johan De Brabandere, tel.: 32 (0) 3 260 96 49, fax 32 (0) 3 237 23 25, e-mail:
(johan.debrabandere@newsenginepr.com).
NewsEngine PR Nederland,Sandra Strotkamp, tel.: 31 (0) 20 567 2172, fax 31 (0)20 567 21 77,
e-mail: (sandra.strotkamp@newsenginepr.com).
Ref.:PMTC0019-DFE32

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie