Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 3-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Van portemonnee beroofd
NAGELE Een bewoner van de Vlashof (in verband met herkenbaarheid geen leeftijd) trof gisteravond een man voor zijn deur die vroeg om een tientje. Toen de bewoner aangaf alleen groter geld te hebben nam de onbekende bezoeker genoegen met 25,= en verklaarde het geld later terug te komen brengen. Later diezelfde avond verscheen de man inderdaad weer aan de deur en probeerde met een smoes meer geld los te krijgen. Toen dat niet lukte pakte hij de portemonnee uit de handen van de bewoner en ging er vandoor. De bestolen bewoner heeft aangifte gedaan bij de politie, die een onderzoek naar de dader instelt.

Aanhouding na verwonding met mes
LELYSTAD Gisteravond is in een woning aan de Klip een 32-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden nadat zij in het huis een familielid en een vriend met een mes (oppervlakkig) had verwond. De twee zijn behandeld door het personeel van de ter plaatse gekomen ambulance. De vrouw uit Amsterdam, die een psychiatrisch patiënt is, was moeilijk onder controle te houden en is voor tijdelijke opvang overgebracht naar het politiebureau. Na een bezoek van artsen van het RIAGG is zij overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie