Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw magazine Linux News over open source software

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ten Hagen & Stam


Bericht Focus op open source software

Open source software wint steeds meer terrein. Linux News is een nieuw magazine van uitgeverij ten Hagen & Stam, in zijn geheel gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source software.

Linux News is een full color magazine voor de Linux professional met onder meer business cases, strategie, marktontwikkelingen, techniek en achtergronden. Komend jaar zal Linux News elke twee maanden verschijnen.

Vanuit de markt komen steeds meer geluiden over de vele mogelijkheden die open source software te bieden heeft. Een groeiend aantal Linux gebruikers bevestigt dit beeld. Tot voor kort waren vooral techneuten en hobbyisten met Linux in de weer en zij brachten dit nieuwe operating system veelal door de achterdeur van hun bedrijf naar binnen. Er heeft echter een omslag plaatsgevonden. Heden heeft Linux bestaansrecht binnen de onderneming.

Leveranciers spelen in op deze laatste ontwikkelingen met nieuwe producten en diensten en het overzetten ervan naar het Linux platform. Via trainingen zijn Linux certificeringen te behalen en ondernemingen laten hun werknemers trainen. Bedenkingen tegen Linux blijken steeds vaker onjuist of achterhaald.

Met Linux News wil uitgeverij ten Hagen & Stam, onder meer uitgever van Automatisering Gids, inspelen op deze opkomende markt.


Titel Linux News
Abonnement 135 NLG per jaar, AG-privilege pashouders 117 NLG per jaar Los nummer NLG 25
Uitgever : Hagen & Stam
Postbus 34
2501 AG Den Haag
www.tenhagenstam.nl

Product / Event (c.brouwer@wkths.nl)
Present-Exemplaar (tenhagenstam@artifexsupport.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie