Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.55 uur
Rijden onder invloed

MAARN Tijdens een alcoholcontrole op de Amersfoortseweg werd dinsdagavond een 48-jarige man uit Bilthoven gecontroleerd. Uit de eerste blaastest bleek dat hij gedronken had. Op de bureau wees de ademanalyse uit dat de man 1,70 promille alcohol in zijn bloed had.

Het rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijontzegging van acht uur. Binnenkort zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Spreekuren wijkagenten in januari

VEENENDAAL Burgers met vragen, klachten en problemen over de wijk waar zij wonen, kunnen ook in het nieuwe jaar weer terecht op diverse spreekuren van de wijkagenten in Veenendaal op maandag acht januari.

De spreekuren van de wijkagenten worden altijd gehouden op de eerste maandagavond van de maand. De avonden worden gehouden op de volgende locaties:
Wijk zuid, wijkagenten Bart de Gooijer en Leo Flikweert Buurthuis De Geut, Dr. Colijnstraat 4, 19.00 21.00 uur

Wijk noord, wijkagenten Welmoet Tideman en Frans Grul Buurthuis `t Turfke, Zonnebloemstraat 1, 19.00 uur 21.00 uur Buurthuis de Driehoek, Zuiderkruis 742, 19.00 uur 21.00 uur

Wijk west, wijkagenten Arie Slot en Harry van Dam De wijkpost De pionier, Panhuis 82, 19.00 21.00 uur

Brutale inbraak gebouw Scouting

WIJK BIJ DUURSTEDE In de nacht van een- op twee januari hebben onbekenden ingebroken in het gebouw van de Scouting gelegen aan de Overloop. Dit werd s-morgens omstreeks vijf uur door een krantenbezorger ontdekt. Toen de politie samen met een contactpersoon het gebouw doorliep, werden zij verrast door de ravage die door de inbrekers was veroorzaakt.

Muren waren besmeurd met verf en graffiti, kasten werden opengebroken en een groot gedeelte van de inboedel werd vernield. De daders hebben waarschijnlijk alle tijd genomen om diverse levensmiddelen en drank tot zich te nemen. Een aantal goederen werd ontvreemd. De politie zal naar aanleiding van de aangifte een onderzoek instellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie