Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 3-01-2001
Mediaberichten woensdag 3 januari (tot 12.00 uur)

Swalmen 783 snelheidsbekeuringen

SWALMEN Tussen 27 december 2000 en 2 januari 2001 zijn er op de Rijksweg-Noord 783 snelheidsovertreders bekeurd. Zij zijn gefotografeerd door de flitspaal. De maximum toegestane snelheid is 50 km/u. Hoe hoog de hoogste snelheid was die is gemeten, is nog niet bekend.

Heythuysen lasersnelheidscontrole

HEYTHUYSEN De politie heeft dinsdagmiddag op de Oude Trambaan met een lasergun een snelheidscontrole gehouden. Daarbij zijn 6 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid die is gemeten, was 68 km/u.

Venray oplegger losgeschoten

VENRAY De politie heeft dinsdagmiddag op de Maasheseweg een half uur het verkeer moeten regelen toen een oplegger losraakte van de trekker. De 37-jarige chauffeur uit Woldendorp reed met de combinatie van een bedrijf uit t Zandt vanaf de Metaalweg de Maasheseweg op toen bij het maken van de bocht de oplegger losschoot en zowel de trekker als de oplegger daardoor geblokkeerd raakten. De pen waarmee de oplegger wordt geborgd aan de schotel van de trekker bleek niet gefunctioneerd te hebben. Na wat moeite kon de oplegger opnieuw gekoppeld worden aan de oplegger en kon de combinatie een bezoek brengen aan de garage waar het defect is verholpen.

Roermond automobilist onder invloed

ROERMOND Bij een routinecontrole is in de nacht van dinsdag op woensdag een 45-jarige man uit Maasbracht betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde de man op De Weerd. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 6 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en is er proces-verbaal opgemaakt.

Venray automobilist onder invloed

VENRAY Bij een routinecontrole is in de nacht van dinsdag op woensdag een 25-jarige man uit Oirlo betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde de man op de Eindstraat. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 8 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en is er proces-verbaal opgemaakt.

Meijel automobilist onder invloed

MEIJEL Bij een routinecontrole is in de nacht van dinsdag op woensdag een 37-jarige man uit Asten betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde de man op de Roggelsedijk. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 6 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en is er proces-verbaal opgemaakt.

Echt autodiefstal bij woninginbraak

ECHT Bij een inbraak in een woning aan de Maasbrachterweg is in de nacht van dinsdag op woensdag een Mercedes Benz C200 met een waarde van tachtig duizend gulden gestolen. De inbrekers kwam de woning van een 53-jarige man binnen door een raam open te breken. Binnen zijn de sleutels van de auto meegenomen waarna de auto is gestolen.

Belfeld diefstal computers

BELFELD Uit een bedrijf aan het Blauwwater zijn in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende computers gestolen met een waarde van zon vijfentwintig duizend gulden. De inbrekers vernielden een ruit van het bedrijf waarna zij naar binnen konden klimmen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie