Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nijmeegs debat over Betuwelijn en bereikbaarheid Gelderland

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

"Bereikbaarheid Gelderland gebaat bij bouwstop Betuwelijn"

De Kamer van Koophandel Gelderland houdt vandaag een nieuwjaarsreceptie. Voorafgaand vindt een debat plaats met Commissaris van de Koningin Kamminga en voorzitter Karel Noordzij van Transport en Logistiek Nederland. Onderwerp: bereikbaarheidsproblematiek in Gelderland.

De Projectorganisatie Betuweroute bepleit in dit debat een bouw- en investeringsstop voor de Betuwelijn. "De vooruitzichten zijn dramatisch slecht. Ondertussen legt de bouw een gigantische beslag op mensen en middelen die beter ingezet kunnen worden om met voorrang de bereikbaarheidsproblematiek aan te pakken. Een 'pas op de plaats' is noodzakelijk om nu de juiste prioriteiten te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie