Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetsite voor en door saunagebruikers

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Avenhorn, woensdag 3 januari 2001

Met de nieuwe mogelijkheid om je stem achter te laten is Saunagids.nl binnen 6 maanden tijd dé site op saunagebied geworden.

Voor mensen op zoek naar meer informatie over lichamelijke verzorging in de sauna is www.saunagids.nl de belangrijkste bron op internet. De website is de eerste met een compleet overzicht van alle sauna s in Nederland. De nieuwste uitbreiding van de site is de mogelijkheid voor bezoekers om te stemmen op de sauna s die ze hebben bezocht. Dat hier sprake is van een succes blijkt uit de bezoekersaantallen en pageviews; al meer dan 100.000 mensen hebben de site bezocht, goed voor een half miljoen pageviews.

Bezoekers van de website kunnen stemmen op de faciliteiten, ambiance, publiek, keuken en algemene indruk van de sauna. Ook kunnen zij een bericht achterlaten met een onderbouwing van hun mening. Al in de eerste week bleek dat Saunagids.nl hiermee een troefkaart in handen heeft; meer dan 500 bezoekers lieten spontaan hun stem horen. Een Top 3 op de site geeft aan welke sauna s het best en het meest beoordeeld worden.

Met deze nieuwste uitbreiding is Saunagids.nl is nog meer een site voor en door saunabezoekers geworden. In Forum kunnen bezoekers tips, berichten en sauna verhalen voor andere bezoekers achter laten. De site is een initiatief van Marieke Aling en Marie-Cecile Sol, beide saunaliefhebbers die een half jaar geleden constateerde dat er betrekkelijk weinig informatie over de saunabranche te vinden was op internet. Saunagids.nl is het resultaat.

De informatie die bij een zoekopdracht wordt weergegeven is actueel en volledig. Een zoekresultaat laat naast de adresgegevens ook de faciliteiten, openingstijden, bijzonderheden en een routebeschrijving zien. De website verschaft uitgebreide informatie over de geschiedenis van de sauna en thermen, het effect van de sauna op de gezondheid, gebruikte aromatherapie, en hoe men het beste een rondje sauna kan nemen.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Marieke Aling 0226 344888 of 06 26446446 E-mail (marieke@saunagids.nl)

Marie-Cecile Sol 0226 344888 of 06 53678428 E-mail (mariececile@saunagids.nl)

(www.saunagids.nl is best bekeken met Internet Explorer 5.0)

West 5, 1633 JA Avenhorn, tel 0226 344888, fax 0226342431 www.saunagids.nl e-mail redactie@saunagids.nl KvK Alkmaar 37086966

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie