Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe editie Paard & Rijtuig magazine

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Nieuwe editie Paard & Rijtuig magazine

03/01/2001

Paard & Rijtuig op visite in Nederland.

In het decembernummer van Paard & Rijtuig, het Belgische tijdschrift voor het aangespannen rijden, staan twee reportages over bekende Nederlanders in de wereld van het aangespannen rijden. Riny Rutjens, meermalig Nederlands kampioen in de categorie tweespannen, vertelt in een gesprek met de redactie over de aankoop van paarden en de nieuwe ontwikkelingen inzake de wedstrijdmensport zoals die door een Think Tank van de FEI werden voorgesteld. Daarnaast vindt u in dit nummer een reportage over de Fa. Stolk, de befaamde restaurateurs van authentieke rijtuigen uit Balkbrug.

Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de wedstrijd voor tandems en randoms in Hamburg, waar één Belgische deelnemer aan de start verscheen.
Verder worden de winnaars van de Paard & Rijtuig Driving Cup 2000 in dit nummer aan de lezers voorgesteld. De befaamde reeks artikels over authentieke rijtuigen wordt vervolgd met het derde deel van de geschiedenis van de calèches.
Dit decembernummer bevat ook mooi geïllustreerde reportages van de eerste traditiewedstrijd in Nokere, een voorstelling van de Nonius en een kennismaking met de Lipizzanerfokkerij Debra-Farm.

Paard & Rijtuig Magazine is niet in de boekhandel te verkrijgen. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 230-0098230-86.
Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost voor Belgische abonnees: 1.080 BEF (Nederland 69,- NLG). Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen. Vermeld a.u.b. "Nieuwe abonnee Hoefnet" bij uw betaling.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15,
B-3150 Tildonk
België
Tel. +32 (0)16/60 54 26
E-mail: (paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie