Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo tot 16.00 uur

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 3-01-2001
Mediaberichten woensdag 3 januari (tot 16.00 uur)

Weert diefstal uit museum

WEERT Uit het gemeentemuseum is van de tentoonstelling Voor oorlog en vrede over Weertenaren in het voormalig Nederlands-Indië en Nieuw Guinea een uniformstuk gestolen. Namens de organisatie is daarvan woensdagmorgen aangifte gedaan. Het gaat hier om een zwarte koppel met een embleem van een Casuaris (vogelvoorstelling) wat vrij zeldzaam is. Het embleem is van een Papoua vrijwilligerskorps en door Nederlandse (onder)officieren meegenomen naar Nederland. De waarde wordt geschat op enkele honderden guldens. Het uniformstuk is eigendom van een man uit Weert die een groot aantal stukken heeft uitgeleend aan de tentoonstelling. Op welke manier het uniformstuk is gestolen is nog niet bekend.

Sevenum overlast vuurwerk

SEVENUM Op de Kerkstraat trof de politie dinsdagmidag twee 12-jarige jongens aan die nog vol ijver vuurwerk aan het afsteken waren. Ze bleken nog enkele tientallen rotjes te hebben overgehouden van de jaarwisseling. Die zijn door de politie ingenomen en beide knapen uit Sevenum zijn doorverwezen naar Halt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie