Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PlantijnCasparie draagt afwerking over aan Molier

Datum nieuwsfeit: 03-01-2001
Bron: Roto Smeets de Boer NV
Zoek soortgelijke berichten
Roto Smeets de Boer NV

PlantijnCasparie draagt afwerkingsactiviteiten over aan Molier

PlantijnCasparie (onderdeel van RSDB NV) heeft vandaag een overeenkomst ondertekend met de Molier Groep inzake de overdracht van PlantijnCasparie Afwerkings Unit te Rotterdam per 1 januari 2001. Binnen deze overeenkomst zullen alle medewerkers overgaan en is een meerjarige verbintenis gesloten ten aanzien van het orderpakket.

De activiteiten van PlantijnCasparie Afwerkings Unit te Rotterdam sluiten goed aan bij de kerncompetenties van de Molier Groep, die haar positie op de afwerkingsmarkt voor planoproducten hierdoor weet te versterken. PlantijnCasparie verkrijgt meer ruimte voor haar kerncompententies prepublishing, drukwerk en direct marketing.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie