Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bodegravenprijs gemeente Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Bodegravenprijs

Ook dit jaar werd op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bodegraven de Bodegravenprijs uitgereikt. De prijs is bedoeld voor een persoon, vereniging of bedrijf die of dat zich verdienstelijk heeft gemaakt voor Bodegraven in de meest brede zin des woords. Dit keer mocht mevrouw Lyan de Bruin- Verburg de prijs in ontvangst nemen van burgemeester Borgdorff. Zij ontvangt de prijs voor haar uitzonderlijke inzet voor de Josti- band.

De Josti- band laat zien waartoe gehandicapte jongeren en ouderen in staat zijn. Lyan houdt zich niet alleen bezig met het zakelijke gedeelte, zoals cd- opnames en concerten. Ook tijdens optredens en repetities biedt zij de helpende hand. Zij doet dit met opvallend enthousiasme en respect voor de uiteenlopende capaciteiten, kwaliteiten en persoonlijkheden van de leden van de Josti- band. Haar inzet maakt haar een belangrijke spil in het totale team dat deze fantastische muzikale formatie ondersteunt.

De jury van de Bodegravenprijs wil, door de prijs toe te kennen aan Lyan de Bruin- Verburg, ook de waardering uitdrukken voor vele andere plaatsgenoten die zich inzetten voor gehandicapten in onze samenleving.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie