Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Candle lanceert CandleNet eBusiness Platform(tm) V3.0

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe Candle eBusiness-oplossing garandeert snellere time-to-market

Kostenbesparing op integratie van applicaties, ontwikkeling en beheer

Nieuwegein, 4 januari 2001 - Candle Corporation, een vooraanstaand onafhankelijk softwarebedrijf gespecialiseerd in snelle, flexibele eBusiness-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het CandleNet eBusiness Platform(tm) V3.0 (eBP), gebaseerd op Candle's eigen Roma(tm)-technologie, op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. CandleNet eBusiness Platform is een veelomvattende oplossing, die zorgt voor de integratie van applicaties, een snellere ontwikkeling en ingebruikneming, en het beheer van complete eBusiness-processen.

De betrouwbare Roma(tm) -technologie van Candle is de eerste integratieoplossing, die gebruik maakt van samengestelde basiselementen en een servicegerichte structuur. De focus van deze eBusiness-infrastructuur ligt op het hergebruik van services en componenten om daarmee nieuwe applicaties te kunnen ontwikkelen. Daarbij blijft de schaalbaarheid van een gedistribueerde architectuur gewaarborgd. Het hergebruik van bestaande componenten verlaagt operationele risico's en zorgt voor een efficiënt gebruik van ontwikkelingresources.

CandleNet eBusiness Platform geeft bedrijven de mogelijkheid snel op nieuwe ontwikkelingen te reageren. Daarmee zorgt deze oplossing voor een hogere klanttevredenheid, een belangrijk concurrentievoordeel. De gebruikte moderne structuur van het CandleNet eBusiness Platform biedt een uiterst toegankelijke en flexibele e-business infrastructuur voor de integratie van applicaties, ontwikkeling en beheerfuncties.

CandleNet eBusiness Platform is een proces-centric infrastructuur, die een exact beeld geeft van het proces tussen verschillende services, waardoor analisten eenvoudiger veranderingen kunnen implementeren. De openheid van het systeem geeft meer vrijheid aan partners en leveranciers en wordt hierdoor ook toegankelijker gemaakt voor derden.

Over Candle Corporation
Candle Corporation, gevestigd in Los Angeles, Californië, is met meer dan 5000 klanten in 59 landen een van de grootste onafhankelijke leveranciers van software en diensten ter wereld. Candle ontwikkelt en levert meer dan 200 producten en diensten waarbij advies en volledige ondersteuning deel uit kunnen maken. Hiermee kunnen organisaties eBusiness creëren, integreren, beheren en ook de effectiviteit hiervan meten. De oplossingen die Candle biedt, zorgen voor snelheid en risicoverlaging die een voorwaarde zijn voor het succes in de wereld van eBusiness doordat fouten preventief worden gesignaleerd. Uitgangspunt hierbij is dat je geen tweede kans krijgt op het internet.

Meer informatie over Candle Corporation is te vinden op http://www.candle.com. Ook kunnen vanaf de site gratis trial versies gedownload worden.

Voor meer informatie:
Patricia Cordonnier van Candle Benelux, tel.: (030) 6003500 (mailto:patricia_cordonnier@candle.com) of Karin Melissen van Sterk Werk Communicatie, tel.: (010) 4567849 (mailto:karin.melissen@sterkwerk.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie