Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdam School of Management ontwikkelt MBA-programma

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Rotterdam School of Management ontwikkelt uniek MBA-programma met PricewaterhouseCoopers

4 januari 2001-- Rotterdam School of Management (RSM) heeft in samenwerking met PricewaterhouseCoopers (PwC) een MBA-opleiding ontwikkeld voor managers die werkzaam zijn bij Assurance and Business Advisory Services (ABAS) van PricewaterhouseCoopers. Het gaat om het enige MBA-programma dat in Nederland is ontwikkeld voor accountants. Het MBA-programma is een integraal onderdeel van het PricewaterhouseCoopers ABAS Management Development Programme en gaat in mei 2001 van start.

Het MBA-programma draagt bij tot een op maat gesneden professionele en persoonlijke ontwikkeling tot business advisor op MBA-niveau. Daarnaast verwacht PricewaterhouseCoopers effecten als netwerkvergroting en verhoging van het werkplezier.

Het programma

Het MBA-programma bestaat uit twee delen:

* De eerste drie jaar (bestaande uit zes modules) leiden op tot het Advanced Management Diploma. In deze modules wordt de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden gekoppeld aan de belangrijkste functionele gebieden van general management. De persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers staat hierbij centraal ten einde optimale dienstverlening te realiseren .
* Hierna volgt een tweejarig programma dat naast verplichte cursusonderdelen bestaat uit keuzevakken die de deelnemers kunnen volgen binnen het algemene MBA-programma aan de Rotterdam School of Management. Dit onderdeel wordt afgesloten met een individueel eindproject. Afronding van het programma geeft recht op de titel Executive MBA. Een mooie bekroning op een waardevol groeiproces.

Waarom Rotterdam School of Management?

PricewaterhouseCoopers vond in de Rotterdam School of Management een uitstekend gekwalificeerde business partner. De Rotterdam School of Management staat wereldwijd bekend om haar research, internationale karakter en innovatieve studieprogramma's. Intensieve samenwerking met de Erasmus Universiteit garandeert een solide academische basis. Haar internationale en resultaatgerichte aanpak verzekert PricewaterhouseCoopers van een waardevol en praktijkgericht programma op topniveau met een focus op veelzijdige persoonlijke groei.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie