Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsverband gerenommeerde carrosseriebedrijven

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SCARABEE B.V.

Scarabee B.V., Samenwerkende Carrosseriebedrijven in Nederland

Onlangs zijn elf gerenommeerde carrosseriebedrijven in Nederland een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Scarabee B.V.. Zij hebben hun krachten gebundeld waardoor een unieke combinatie van zelfstandige bedrijven ontstaan is. Elke deelnemer draagt bij aan de kracht van het geheel vanuit de eigen specialismen en de eigen expertise. Hierdoor is Scarabee feitelijk het meest complete carrosseriebedrijf van Nederland geworden, met veel capaciteit, innovatie en kwaliteit.

Capaciteit:
De partners bieden samen de capaciteit om ook grotere seriematige producties uit te voeren met een bijbehorende voordelige tijdsplanning. Anderzijds blijven alle mogelijkheden open voor gespecialiseerd maatwerk.

Innovatie:
Samen zijn de Scarabee- partners nog beter in staat marktontwikkelingen te volgen en innovatieve
carrosserie-ontwikkelingen gestalte te geven. Zo hebben de afnemers sneller toegang tot nieuwe logistieke oplossingen, die hun wagenpark en efficiëntie een ruime voorsprong geven.

Kwaliteit:
Veel van de partners hebben een rijke historie met kwalitatief hoogstaand werk en service. Uiteraard hebben zij zich verplicht dit hoge kwaliteit- en serviceniveau te behouden.

Een 'oude bekende'
Het enige wat niet verandert zijn de contacten in de persoonlijke sfeer. Want de cliënten krijgen toegang tot het Scarabee- netwerk via hun huidige Scarabee-partner.

Door de landelijke spreiding vindt men altijd een Scarabee-partner in de eigen regio:

Carrosseriebedrijf Carrosseriefabriek Jaspers Hoekstra B.V. Martens B.V. Carrosseriebouw WINTERSWIJK WIJCHEN WIJCHEN B.V.

Carrosseriebouw Jonker Müller W. IJntema B.V. Carrosserieën B.V. Carrosserieën B.V. HEERENVEEN APELDOORN WIERDEN

Carrosseriebedrijf Tal Kooijman van Trigt B.V. Techniek B.V. Carrosserie 's-GRAVENZANDE WEERT BURGERVEEN

Carrosserie Autoschade Vaalburg Roelvink B.V. Carrosseriebouw WESTMAAS NIEUW-VENNEP


04 jan 01 14:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie