Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mrs Rijpma en mrs De Knijf naar Ekelmans en Meijer advocaten

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EKELMANS EN MEIJER ADVOCATEN

Mrs Rijpma en mrs De Knijf naar Ekelmans en Meijer advocaten

PERSBERICHT Den Haag 4 januari 2001

Mrs D. Rijpma (38) en D.M. de Knijff (37), die tot voor kort met Mr S.V. Langeveld (65) de cassatieafdeling van Trenité Van Doorne in Den Haag vormden, zetten hun civiele cassatiepraktijk vanaf 1 januari 2001 voort bij Ekelmans & Meijer Advocaten te Den Haag. Tezamen met de Mrs R.V. Kist (60) en G.C. Makkink (35) van Ekelmans & Meijer Advocaten vormen Mrs Rijpma en De Knijff de sectie cassatie, met het doel de reeds bestaande civiele cassatiepraktijk van Ekelmans & Meijer Advocaten verder uit te breiden. Mrs Rijpma, De Knijff en Makkink zijn met ingang van 1 januari 2001 toegetreden tot de maatschap Ekelmans & Meijer Advocaten.

Ekelmans en Meijer Advocaten is vanouds een kantoor met een substantiële civiele procespraktijk en kiest in de huidige markt nadrukkelijk voor handhaving en verdere uitbouw van die praktijk. De sectie cassatie richt zich op bijstand in civiele procedures bij de Hoge Raad. Daarnaast zal die sectie procesrechtelijke adviezen geven geven aan advocaten in den lande, die zich niet in het proceswerk (wensen te) specialiseren. Voorts wordt aan advocaten de mogelijkheid geboden om zich in ingewikkelde procedures te voorzien van een 'sparring partner', of wordt door de sectie desgevraagd een specifiek proces-advies dan wel second opinion afgegeven.

Mr S.V. Langeveld zal vanaf 1 januari 2001 optreden als adviseur van de sectie cassatie.

Ekelmans & Meijer Advocaten telt met ingang van 1 januari 2001 35 advocaten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mrs de Knijff en Rijpma (070-3383928: vanaf 5 januari 070- 3746300)


04 jan 01 14:26

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie