Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CD-rom 'Installatierecepten' van Ten Hagen & Stam

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ten Hagen & Stam


Datum 4-jan-2001

Titel CD-rom Installatierecepten

Onderwerp- gebied , Industrie Installatie

Product / Event

Bericht Het is voor installateurs van groot belang nauwkeurig te kunnen calculeren en scherpe offertes samen te stellen. Onzorgvuldigheden in calculaties hebben vaak een negatieve invloed op het bedrijfsresultaat, of er worden belangrijke opdrachten niet verkregen.

Speciaal voor de installatiebranche is er nu een toegankelijk en betrouwbaar hulpmiddel ontwikkeld: de CD-rom Installatierecepten. Een combinatie van een calculatieprogramma èn een uitgebreide database. In deze database bevinden zich alle relevante recepten die een installateur nodig heeft om een project te calculeren en een offerte samen te stellen.

De CD-rom Installatierecepten biedt toegang tot een bestand met meer dan 7.500 kant-en-klare recepten voor elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Elk recept vermeldt de artikelen en onderdelen die de installateur nodig heeft om een installatiedeel te installeren. Bijvoorbeeld alle verschillende onderdelen die gebruikt worden bij het monteren van een kabelgoot. In de database staan de gegevens vermeld met de leverancierscodes, EAN-codes en (bruto)prijzen, maar ook de prijs en de tijd om de gehele kabelgoot te installeren.

Het inwerken met de CD-rom Installatierecepten gaat snel. Een heldere gebruikershandleiding vertelt de gebruiker hoe hij direct aan de slag kan gaan. Keuzemenus en de bekende windowsknoppen helpen hem door het programma heen. De recepten kunnen geselecteerd worden op basis van de STABU-indeling. Maar ook andere ingangen zijn mogelijk, bijvoorbeeld: op een deel van de omschrijving, de UBIM-code, de receptcode, NL/Sfb, receptgroep of fabrikaat. De artikelgegevens zijn leveranciersonafhankelijk opgesteld door gebruik te maken van de EAN-code.

Eén maal per kwartaal verschijnt voor de abonnees een geüpdate CD-ROM met de receptendatabase. Zodat alle calculaties gebaseerd zijn op de meest recente gegevens.

De CD-rom Installatierecepten is bestemd voor: directeur/eigenaar, calculator, technisch directeur, bedrijfsleider, werkvoorbereider, projectleider of hoofd technische dienst, werkzaam bij bedrijven op het gebied van: elektrotechnische installatie, loodgieters-, fitterswerk, installatie van sanitair, installatie van centrale verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur, industriële elektrotechnische installatie.
Tevens is de CD-rom Installatierecepten zeer geschikt voor architectenbureaus, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, technisch ontwerp- en adviesbureaus, bouwbedrijven en zelfinstallerende bedrijven.

Samenstellers uit de installatieprakijk
De samenstellers van de database recepten zijn werkzaam bij Kontek-KPD. Een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van installatie. Dit gegeven geldt als basis voor garantie van kwaliteit, actualiteit en de praktische bruikbaarheid van de CD-rom Installatierecepten.

Voor meer informatie of bestellingen van de CD-rom Installatierecepten kan men contact opnemen met de afdeling klantenservice van ten Hagen & Stam, tel. 070 304 68 30, fax 070 304 57 13. E-mailen kan ook: (info.industrie@wkths.nl).

ten Hagen & Stam, Postbus 34, 2501 AG Den Haag, tel. 070 304 68 30, fax 070 304 57 13, www.tenhagenstam.nl, (info.industrie@wkths.nl) ten Hagen & Stam is een multimediale uitgeverij op het gebied van Bouw, ICT en Industrie in Nederland en Vlaanderen.
Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie