Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw pro-actief delivery-product voor Microstrategy 7

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Nieuw proactief delivery-product voor Microstrategy 7

MicroStrategy Narrowcast Server 7.0 helpt organisaties bij het onderhouden van gerichte contacten met medewerkers, leveranciers en klanten

Utrecht, 4 januari 2001 MicroStrategy brengt MicroStrategy Narrowcast Server 7.0 op de markt. Het product verbreedt het bereik van business intelligentie door het pro-actief verzenden van persoonlijke content en analyses vanuit het MicroStrategy 7-platform en andere back-end bronnen aan medewerkers, partners en klanten.

Met MicroStrategy Narrowcast Server kunnen organisaties pro-actief gepersonaliseerde informatie versturen naar klanten en contacten. Tevens kunnen organisaties hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en vitale informatie in het juiste formaat naar de juiste personen verspreiden. MicroStrategy Narrowcast Server voorziet medewerkers, partners en leveranciers op elk moment van de dag van essentiële informatie op maat. Deze informatie kan via een verscheidenheid aan elektronische media worden verstuurd en ontvangen, via e-mail, mobiele telefoons pagers, PDAs (Personal Digital Assistants) en via de fax. Gebruikers kunnen direct op deze informatie reageren. Zo ontvangt een magazijnbeheerder bijvoorbeeld een waarschuwing wanneer de voorraad beneden een bepaald peil komt. Waarna hij direct de juiste producthoeveelheid kan bijbestellen.

Interne tests bewijzen de schaalbaarheid van de Narrowcast Server 7.0. Tijdens intensieve tests draaide Narrowcast Server in een geclusterde omgeving, die bestond uit vier quad processorservers onder Windows NT. Narrowcast Server haalde gepersonaliseerde informatie uit een datawarehouse, maakte deze op maat en leverde de gepersonaliseerde informatie met een frequentie van meer dan 400.000 persoonlijke berichten per uur. De resultaten maken duidelijk dat het mogelijk is om de MicroStrategy Narrowcast Server in te zetten voor miljoenen gebruikers tegelijk, met fail-overmogelijkheden en een automatische verdeling van de belasting over de aanwezige hardware.

MicroStrategy Narrowcast Server is ontwikkeld met de eindgebruiker in gedachten. Het product levert kritische informatie in hapklaar formaat aan individuen. Het product biedt ruime ondersteuning van allerlei personalisatiecriteria, formattingmethodes en technologieën voor dataverzending. MicroStrategy Narrowcast Server levert daarnaast de juiste content aangepast aan verschillende tijdzones en in verschillende talen.

MicroStrategy Narrowcast Server biedt aanzienlijke flexibiliteit, functionaliteit en beheergemak. De open component gebaseerde architectuur werkt naadloos samen met MicroStrategy Intelligence Server en met niet-MicroStrategy databronnen, zoals XML-bestanden, flat files, webcontent en applicatieservers. MicroStrategy Narrowcast Server is uitbreidbaar, dankzij een modulaire architectuur en open API. Met de uitgebreide SDK (software developers kit) kunnen de mogelijkheden verder worden uitgebreid en is integratie met bestaande infrastructuren mogelijk. De MicroStrategy Narrowcast Server biedt beheer op afstand en is geschikt voor gebruik in clusters. De server kan automatisch de belasting verdelen en zorgt voor automatische fail-over en recovery.

MicroStrategy Narrowcast Server wordt verkocht voor een prijs van euro 225 per gebruiker of vanaf 51995 euro per CPU. De software van MicroStrategy is te vinden in de online winkel van MicroStrategy op http://www.microstrategy.com . Hier kunnen gebruikers software direct uitproberen, configureren, upgraden en bestellen. Bezoekers kunnen de software, technische ondersteuning, opleidingen, advies en documentatie heel eenvoudig online of telefonisch bestellen. Een evaluatieversie van MicroStrategy Narrowcast Server is online en bij geautoriseerde resellers beschikbaar. MicroStrategy
MicroStrategy is een toonaangevend leverancier van software en services voor Intelligent E-Business. Het technologieplatform van MicroStrategy fungeert als basis voor een nieuwe generatie één-op-één e-business oplossingen waarmee de grootste organisaties van de wereld persoonlijke relaties kunnen opbouwen met partners, leveranciers en klanten. MicroStrategy biedt hiervoor oplossingen op het gebied van web, wireless en voice. MicroStrategy heeft daarnaast een uitgebreid aanbod van services op het gebied van consultancy, training en support voor klanten en partners. Op dit moment telt MicroStrategy ruim 2100 werknemers en 40 vestigingen over de hele wereld. Een netwerk van distributeurs en OEM Strategic Alliances garandeert de aanwezigheid van het bedrijf in 27 andere landen. In de Benelux heeft MicroStrategy een vestiging in Utrecht.

Contact voor de redactie:
MicroStrategy Potters PR Paul Trouw Monique Potters Tel. +31 (0)30 - 2408111 Tel. +31 (0)345 - 501595 GSM 06 51 624921 GSM 06 28 88 96 32

Email: (ptrouw@microstrategy.com) Email: monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie