Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tjerk Suurenbroek nieuwe marketing manager Open Text

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Hoofddorp, 4 januari 2001

TJERK SUURENBROEK NIEUWE MARKETING MANAGER OPEN TEXT

Tjerk Suurenbroek (38) is onlangs benoemd tot marketing manager bij Open Text International BV. In die functie is hij verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten in de Benelux en Scandinavië. Suurenbroek heeft hiervoor verschillende management- en salesfuncties bekleed bij onder meer Rotim Steenbouw en Kuwait Petroleum Nederland.

Suurenbroek gaat zich de komende tijd vooral richten op de promotie van Livelink, het vlaggenschip van Open Text. De Livelink-oplossingen voor specifieke verticale markten, die Open Text samen met diverse partners aanbiedt, nemen hierbij een belangrijke plaats in. "Met Livelink van Open Text kunnen mensen waar ook ter wereld op elk gewenst moment van de dag samenwerken. Dat spreekt mij enorm aan, omdat het laat zien dat we steeds minder afhankelijk zijn van verschillen in tijd en afstand. Klanten geven ons enthousiaste reacties en vinden Livelink een toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken systeem. Ik vind het een uitdaging bij te dragen aan het verder uitbouwen van het succes van dit product en van het bedrijf", aldus Tjerk Suurenbroek.

Over Open Text
Open Text (www.opentext.com) biedt innovatieve intranet, extranet, portal, e-business en e-community platform oplossingen. Het bedrijf is, sinds het in 1990 de basis legde voor de zoekmachine Yahoo, een vooraanstaande aanbieder van internettechnologie. Livelink van Open Text stelt mensen in staat samen te werken, ideeën te delen en vernieuwingsprocessen snel en efficiënt door te voeren. In samenwerking met partners levert Open Text op maat gemaakte Livelink-applicaties voor bijvoorbeeld de bouw-, food en telecom branche. Daarnaast biedt Open Text samen met KPNQwest diensten aan als application server provider (asp). In Nederland werken bedrijven als Shell, KPN, Siemens en CMG met Livelink. Het Europese hoofdkantoor is, evenals het Benelux-kantoor, gevestigd in Hoofddorp. Sinds januari 1996 is Open Text Corporation aan de beurs genoteerd (NASDAQ: OTEX).

# # #

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Tjerk Suurenbroek
Open Text International BV.
(info@opentext.nl)
Telefoon: 023-565 2333
Fax: 023-555 3410
www.opentext.com

Charlotte Teelen
DLV Public Relations
(info@dlvpr.nl)
Telefoon: 023-554 2030
Fax: 023-562 8386
www.dlvpr.nl/pressroom

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie