Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noadis verwerft distributierechten producten Paradigma

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Noadis

Noadis verwerft distributierechten van de Valentina-producten van Paradigma Software

Doetinchem / Venlo, 4 januari 2000 - Noadis, distributeur van onder andere RagTime, REALbasic, Freeway, TechTool Pro, ConceptDraw en FAXstf, heeft per 1 januari een overeenkomst gesloten met Paradigma Software voor de distributie in Nederland van de Valentina-lijn van ontwikkelaarsproducten.

Met de Valentina-producten krijgen website-ontwerpers en programma-ontwikkelaars krachtige, `object-relationele' oplossingen voor zowel MacOs als Windows. De Valentina database-kernel indexeert en doorzoekt databases honderden malen sneller dan de meeste database-oplossingen die voor dagelijks gebruik beschikbaar zijn. Vergelijkende tests tussen Valentina en mySQL, Acius' 4D, FileMaker's FileMaker Pro ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie