Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Den Haag

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Gravenzande

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente op 4 januari

Kennismaking met nieuwe burgemeester

De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente wordt gehouden op donderdag 4 januari 2001 van 19.00 tot 21.00 uur in het multifunctioneel centrum Maesemunde aan de Koningin Julianaweg 160.

In een informele sfeer kunt u uw mede-'s-Gravenzanders een goed nieuwjaar toewensen. De bijeenkomst is er voor iedereen: individuele burgers, vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven en instellingen en vanzelfsprekend ontbreekt ook het gemeentebestuur niet.

Westlandkoor Concordia verzorgt enkele korte optredens.

De bijeenkomst is tevens de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe (waarnemend) burgemeester, mevrouw A.C. Hommes. U bent van harte welkom!

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst, om 18.30 uur, is er een korte bijeenkomst van de gemeenteraad van 's-Gravenzande, eveneens in Maesemunde. Daarin wordt mevrouw Hommes als nieuwe burgemeester welkom geheten en zal loco-burgemeester Oostenbrink haar de voorzittershamer overhandigen en de ambtsketting omhangen. Vervolgens is er nog een korte informele kennismaking met de raadsleden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie