Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan Bennekom-Oost ter inzage Ede

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 4 januari 2001 t/m 14 februari 2001 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

Partiële herziening bestemmingsplan Bennekom-Oost 'omgeving F. Nightingalelaan - Pasteurlaan'

Deze herziening maakt de bouw van 18 woningen mogelijk op het terrein van de voormalige Gelderse School aan de Pasteurlaan in Bennekom. Het plan voorziet in de bouw van een combinatie van geschakelde seniorenwoningen en eengezinswoningen, laatstgenoemd type zowel geschakeld als vrijstaand. De woningen worden ontsloten door een nieuw aan te leggen verbindingsweggetje dat de F. Nightingalelaan verbindt met de Pasteurlaan.

Op 21 november 2000 hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goedgekeurd.
Er zijn twee bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het infocentrum is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Een beroepschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien:
- tijdig bij Gedeputeerde Staten een bedenking kenbaar is gemaakt.
- overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om
tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gestuurd naar de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. De beroepstermijn begint op 4 januari 2001 en eindigt op 14 februari 2001.

Na deze termijn van zes weken wordt het goedkeuringsbesluit onherroepelijk, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.Ede, 20 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie