Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koersalarm geeft koersen door per SMS en email

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Van: Koersalarm.nl, Ben Butot
Onderwerp: Gratis koersalerts per SMS en email
Add is Multiply 3 BV, internetconceptenbedrijf gevestigd te Den Haag, introduceert de eerste Nederlandse dienst waarbij realtime koersen (0 minuten vertraging!) per SMS en/of e-mail verstuurd worden. Op www.koersalarm.nl kan men aangeven op de hoogte gehouden te willen worden van zijn aandelenportefeuille en wanneer men gewaarschuwd wenst te worden (bij een bepaalde koersdoorbraak, op specifieke tijdstippen).

Momenteel stuurt de dienst berichten over AEX-, Midkap en NMAX-aandelen, binnen 1 maand komen daar ook lokale aandelen, beleggingsfondsen, warrants, opties en futures bij. Binnen 2 maanden volgen ook internationale koersen (NYSE, NASDAQ) en een compleet trading systeem per SMS (met behulp van geautomatiseerde technische-analyse-systemen.

De belegger kan kiezen uit 2 abonnementsvormen: vertraagde of realtime koersen. De eerste categorie is gratis (t/m 25 berichten per maand, mogelijk gemaakt door sponsoring) maar de koersen zijn 15 minuten vertraagd. De tweede categorie is realtime en kost 0,75 NLG per bericht.

Op de website is het ook mogelijk om realtime koersen te bekijken. Nadat men zich heeft aangemeld kan de belegger deze laatste gegevens opvragen met een password. Met hetzelfde password kunnen ook koers-triggers ingesteld worden.

Hoe werkt het? In 3 stappen aangemeld!

1. Surf op internet naar www.koersalarm.nl en click daar op de knop "Nieuw lid".

2. Vul uw gegevens in, en geef aan welk van de 2 abonnementsvormen u wilt gebruiken (realtime of gratis).

3. U krijgt een code naar uw telefoon gestuurd, vult u deze op de site in als verificatie code.
Vanaf nu kunt u de berichten instellen. Achter de koers van elk aandeel vindt u 2 knopen, met de een kunt u aangeven gealarmeerd te willen worden per SMS en/of e-mail, met de ander kunt u de laatste (realtime!) koers van een aandeel bekijken. U kunt aangeven gewaarschuwd te willen worden als uw aandeel door een bepaalde koers gaat (bijv.: als ING door 70 EUR gaat) of geattendeerd te willen worden op een bepaald tijdstip (bijv.: om 17:00 de koers van ABN AMRO).

Met vriendelijke groeten,
Ben Butot, site-manager
www.koersalarm.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie