Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bennink gedeputeerde voor werk en bereikbaarheid Overijssel

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Bennink (VVD) nieuwe gedeputeerde voor werk en bereikbaarheid

Provinciale Staten van Overijssel hebben in hun vergadering van 3 januari de heer T. Bennink benoemd tot nieuw lid in het college van Gedeputeerde Staten. De heer Bennink is 62 jaar, gehuwd en lid van de VVD. De nieuwe gedeputeerde volgt mr. ing. J. Oosterhof op, die met ingang van 1 januari 2001 is benoemd tot burgemeester van de gemeente Kampen. De heer Bennink neemt binnen het Overijsselse college de portefeuille werk en bereikbaarheid van de heer Oosterhof over.

Dit betekent dat hij de eerste verantwoordelijke wordt voor onder andere economie en werkgelegenheid, verkeer en vervoer, recreatie en toerisme, personeel en organisatie en fondsenwerving binnen de provincie
Overijssel.

De heer Bennink maakt sinds 1999 deel uit van Provinciale Staten. Vanaf 1982 tot 1994 was de heer Bennink wethouder van economische zaken in Enschede. Daarnaast heeft hij sinds 1994 verschillende nevenfuncties vervuld. De nieuwe gedeputeerde woont in Enschede.

Bron: team Communicatie; Petra


© 04-01-2001 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie