Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud nieuw nummer Natuur- en Milieu Info

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Nieuw nummer natuur- en milieu info
Brugge, 4/1/2001
Het nieuwe nummer van het provinciale berichtenblad NATUUR en MILIEU INFO is verschenen. Het bevat de Natuur- en Milieueducatieve gids voor West-Vlaanderen voor de periode januari-augustus 2001. Deze gids bevat tal van natuur- en milieueducatieve activiteiten zoals natuurwandelingen, cursussen, tentoonstellingen, enz... georganiseerd in West-Vlaanderen door verenigingen, gemeentebesturen, en organisaties allerhande. Telkens wordt de datum vermeld, het aanvangsuur, de plaats van de afspraak en de organiserende vereniging.

NATUUR EN MILIEU INFO is gratis te verkrijgen in bibliotheken, toeristische diensten, milieudiensten, gemeentebesturen en bij natuur- en milieu-verenigingen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie