Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HIT-acties

Gisteravond heeft het Horeca Interventie Team twee coffeeshops aan een controle onderworpen. Eén is gevestigd op aan Kloveniersburgwal, de ander aan de Elandsgracht. Beide coffeeshops hadden een te grote handelsvoorraad. Deze is in beslag genomen. In de woning van de coffeeshopeigenaar aan de Kloveniersburgwal werd nog een hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. De man is aangehouden en na verhoor heengezonden met een dagvaarding.

Bij de coffeeshop aan de Elandsgracht werd 800 gram softdrugs in beslaggenomen. De eigenaar krijgt een proces verbaal. Bij de coffeeshop aan de Kloveniersburgwal was de handelsvoorraad eveneens te groot. Hier werd 700 gram softdrugs in beslaggenomen. Daarnaast werd ook een kleine hoeveelheid paddestoelen en een flesje 'hasj-olie' in beslag genomen. De paddenstoelen en de hasj-olie zijn harddrugs. Naar aanleiding van deze vondst werd de woning van de eigenaar van de coffeeshop doorzocht. Hier werden nog eens 800 gram softdrugs en 290 gram paddenstoelen in beslaggenomen. De eigenaar is aangehouden en na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie