Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke belastingverordeningen Geldermalsen

Datum nieuwsfeit: 04-01-2001
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen

Gemeentelijke belastingverordeningen

Burgemeester en wethouders delen mede, dat de Raad van de gemeente Geldermalsen op 19 december 2000, onder de nummers 11, 14 a, b, c en d de navolgende belastingverordeningen heeft vastgesteld: · Verordening tot vijfde wijziging van de Legesverordening 1998. · Verordening onroerende-zaakbelastingen 2001. · Verordening tot tweede wijziging van de verordening rioolrechten 1999. · Verordening tot tweede wijziging van de verordening hondenbelasting 1999. · Verordening tot eerste wijziging van de verordening toeristenbelasting 1999.

De wijziging van de Legesverordening betreft de aanpassing van enkele tarieven, welke met ingang van het belastingjaar 2001 zullen worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie