Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoofd korpsrecherche Politie Hollands Midden vertrekt

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoofd korpsrecherche Politie Hollands Midden vertrekt

Het hoofd van de korpsrecherche, de heer mr. ing. T. (Teun) Visscher is met ingang van 15 januari a.s. bij Koninklijk Besluit benoemd tot chef van de Divisie Recherche in de politieregio Midden en West Brabant.

Kort na de reorganisatie van de gemeente- en rijkspolitie bekleedde Visscher de functie van districtschef van het district Rijn en Braassem bij zijn huidige werkgever, het politiekorps Hollands Midden. In november 1996 verruilde hij het district voor dat van Waag & Wiericke (Gouda e.o.). Toen op 1 oktober 1999 het voormalig hoofd korpsrecherche, de heer H.E.N.A. Meijer, lid van de korpsleiding werd binnen Hollands Midden, volgde Visscher hem op in de functie van hoofd korpsrecherche. De 42-jarige Visscher kwam op 24 augustus 1985 in dienst bij de rijkspolitie te Leiderdorp. Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie