Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Gemeente Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:


*

Onderhoud voetbruggen.
In verband met onderhoud aan de loopvlakken zijn de voetbruggen aan de Burg.Slobbelaan, in het Develpark en aan de zuidzijde van de Devel ter hoogte van de Hilverbeek tijdelijk afgesloten.
*

Voet- fietspad Munnikensteeg naar recreatiegebied De Munnikendevel afgesloten.
In verband met de bouw van een nieuwe manege kan dit pad niet langer gebruikt worden. Het recreatiegebied is te bereiken via Kijfhoek en de Lindeweg.

*

Rioolvervanging Prinses Marijkestraat
De werkzaamheden starten in de Stoop van Zwijndrechtstraat en zullen enige tijd in beslag nemen.

*

Plantageweg
tot en met medio februari 2001 zullen fietsers ter hoogte van de Burg. van 't Hoffweg gehinderd worden door obstakels. Dit in verband met de werkzaamheden aan het bergbezinkbassin.

Afsluitingen


*

Willem van Oranjelaan ter hoogte van de nummers 1 tot en met 11 is vanaf 30 oktober 2000 afgesloten in verband met herinrichting van de wijk. De afsluitingen in de wijk zullen per week wijzigen. De geldende eenrichtingsregels zullen naar gelang tijdelijk worden opgeheven.
*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.

De vorengenoemde afsluitingen houden verband met herstraatwerkzaamheden. Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie