Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenten rond Leiden starten gezamenlijke milieudienst

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Gezamenlijke milieudienst van start

MILIEU EN BEHEER - De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude vormen sinds 1 januari één gezamenlijke milieudienst. De nieuwe dienst houdt zich bezig met zaken als duurzaam bouwen, bodembeheer en energie. Daarnaast is de Milieudienst West-Holland verantwoordelijk voor vergunningverlening, handhaving en klachtenafhandeling.

Door efficiënt samen te werken hopen de gemeenten met hetzelfde budget méér te kunnen doen voor het milieu. In de vier gemeenten houden ongeveer vijftig milieuambtenaren zich bezig met milieuvergunningen, de controle van vergunninghouders, bodem-, oppervlaktewater- en luchtvervuiling, geluidsoverlast, energiebesparing en verkeer en vervoer in de regio. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie