Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 5-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Fietsenkijkdag
EMMELOORD / URK - Bij de politiebureaus in Emmeloord en Urk is zaterdag 13 januari aanstaande weer de gelegenheid om fietsen en bromfietsen te bekijken. Die gelegenheid wordt geboden voor gedupeerden van fietsen- en bromfietsdiefstal, die aangifte hebben gedaan bij de politie. Met hun aangifte-formulier kunnen zij kijken of tussen de vervoermiddelen hun eigendom staat. Bij het politiebureau in Urk kan men terecht tussen 10.00 en 12.30 uur, bij het bureau Emmeloord tussen 13.30 en 16.30 uur. Er worden geen fietsen of bromfietsen verkocht.

Dure brandstof
LELYSTAD Na de melding gistermiddag vanaf een tankstation aan de Waagstraat dat iemand na het tanken was weggereden zonder te betalen, heeft de politie op de Gooiseweg (gemeente Zeewolde) de betreffende auto onderschept. Op de Gelderseweg is de auto aan de kant gezet en de bestuurder, een 24-jarige Almeerder, aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Lelystad, verhoord en `s middags met een dagvaarding en een boete van 300,= heengezonden.

Gewonde na ongeval
DRONTEN Op de Elburgerweg raakte gisterochtend vroeg een 19-jarige automobilist uit Almelo met zijn bestelauto van de weg en sloeg over de kop. De bestuurder raakte gewond (aard verwondingen onbekend) en is per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. De bestelbus is afgesleept.

Aanhouding na bedreiging
DRONTEN Een 30-jarige bewoner van het Asielzoekerscentrum is gisteravond met behulp van de inzet van een politiehond aangehouden bij de Roggebotsluis. De man had even daarvoor een beveiligingsmedewerker van het AZC bedreigd met geweld, verkeerde onder invloed en zou volgens verklaringen een mes bij zich hebben. De man is aangehouden (er werd geen mes op hem gevonden) en overgebracht naar het politiebureau in Lelystad. Daar is hij ter ontnuchtering ingesloten om vandaag verhoord te worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie