Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-01-2001

Politiebericht Utrecht: districten Lekstroom, 10.15 uur
Scootercontrole

NIEUWEGEIN De politie hield donderdag tussen 10.30 en 12.40 uur een scootercontrole op de Schakelstede. Er werden dertien brommers en scooters gecontroleerd. Vijf tweewielers waren opgevoerd, er werden vier niet originele uitlaten gedemonteerd. Twee bestuurders droegen geen helm, één bestuurder kon geen certificaat tonen en één brommer was niet verzekerd. Op de Richterslaan werd ook een brommerbestuurder bekeurd vanwege een opgevoerde brommer.

Snelheidscontroles

NIEUWEGEIN Tijdens snelheidscontroles op verschillende locaties in Nieuwegein zijn 265 overtredingen van de maximumsnelheid geconstateerd. Op de Hollandhaven reden 180 van de 629 gecontroleerde voertuigen harder dan de toegestane 50 km/u. De snelste reed hier 95 km/u. Van de 498 gecontroleerde voertuigen op de Sluyterslaan reden 44 te hard. Hier reed een automobilist 101 km/u. Eenenveertig van de 625 op de Batauweg gecontroleerde voertuigen overtrad de 50 km/u-limiet. Hier reed de snelste 74 km/u.

Gewapende overval

IJSSELSTEIN Een gewapende overval op de Touwlaan donderdagavond leverde de overvaller slechts een geringe geldbuit op. De man ging het gebouw, kerkelijk centrum Het Kruispunt, tegen elf uur binnen met een bivakmuts op en gewapend met een vuurwapen. Hij bedreigde de in het gebouw aanwezige mensen. Na de overval vluchtte hij in onbekende richting. De politie startte direct een onderzoek. De omgeving is afgezocht met onder andere een politiehond en omwonenden is gevraagd of zij iets hadden opgemerkt. De politie zou graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie Lekstroom, afdeling recherche, via telefoonnummer 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie