Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 4-01-2001 Persbericht district Den Bosch

MANNEN AANGETROFFEN IN GESTOLEN AUTO (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag zijn op de Visstraat in s-Hertogenbosch vier mannen aangehouden in een bij een inbraak in Almere gestolen Alfa Romeo. Surveillerende agenten verrichtten een routinecontrole en ontdekten dat de auto op 30 december 2000 bij een woninginbraak in Almere was ontvreemd. Het viertal, een 36-jarige Amsterdammer, een 25-jarige en een 28-jarige inwoner uit Almere en een 30-jarige man uit Purmerend zijn in verband hiermee aangehouden en zullen worden overgedragen aan de politie in Almere.

DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR LOKAALVREDEBREUK (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn bij een horecagelegenheid aan de Churchillaan in s-Hertogenbosch drie inwoners (leeftijd: 18, 19 en 19) uit die plaats aangehouden wegens lokaalvredebreuk. De verdachten zouden zich hebben misdragen, waarop de eigenaar van de zaak hen vorderde het pand te verlaten. Het drietal voldeed daar niet aan, waarop de gewaarschuwde politie hen aanhield.

MAN MET ONTZEGGING RIJBEVOEGDHEID GEEFT VALSE NAAM OP (Hintham)

Woensdagmiddag hebben surveillerende agenten op de Jan Frankenstraat in Hintham een 27-jarige Rosmalenaar betrapt op het rijden tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid. De verdachte gaf een valse naam op. Hij is aangehouden en voor beide feiten is proces-verbaal opgemaakt.

CONTROLEUR KRANEN WEER ACTIEF (Hintham)

Woensdagmiddag hebben bewoners van de Lucas Gasselstraat in Hintham bezoek gehad van een negroïde man die zogenaamd de kranen kwam controleren. Het hoogbejaarde echtpaar had echter medio vorig jaar al soortgelijk bezoek gehad waarbij een geldbedrag werd ontvreemd en liet deze nepcontroleur deze keer niet binnen. De politie waarschuwt mensen niet te goed van vertrouwen te zijn en bij de geringste twijfel de deur gesloten te houden.

KLEDINGZAAK OVERVALLEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond heeft een gewapende overvaller een kledingzaak aan de Achter de Tolbrug in s-Hertogenbosch overvallen. De man bedreigde een medewerkster met een mes en dwong haar geld af te geven. De dader is te voet gevlucht.

WINKELINBRAKEN (Drunen)

p Woensdagavond is ingebroken in een tweetal winkels aan de Grotestraat in Drunen. In beide gevallen is in ieder geval een geldbedrag ontvreemd.

BROMFIETSERS LICHTGEWOND BIJ FRONTALE AANRIJDING

(s-Hertogenbosch) Woensdagavond zijn op het viaduct op de Hambakenweg over de rijksweg A59 in s-Her-togenbosch een 20-jarige bromfietser en een 16-jarige bromfietser frontaal met elkaar in aanrijding gekomen en lichtgewond geraakt. De Bosschenaren reden elkaar over het fietspad tegemoet en zagen elkaar te laat. Ambulancepersoneel constateerde bij het 20-jarige slachtoffer een gekneusde voet, het andere slachtoffer liep een pijnlijke hand op. Beiden konden na behandeling terplaatse naar huis.

AUTODIEFSTAL (Drunen)

Woensdagavond is vanaf de Johan Straussstraat in Drunen een rode Opel Kadett met het kenteken GD-JF-05 ontvreemd.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND AANGETROFFEN (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is op de Hambakendreef in s-Hertogenbosch een kort daarvoor op de Buys Ballotweg gestolen Audi 80 nagenoeg uitgebrand aangetroffen.

BEDRIJFSWAGEN ONTVREEMD (Rosmalen)

Van woensdag op donderdag is vanaf de Meester Penningsstraat in Rosmalen een zwarte bedrijfswagen, merk Mercedes, type Sprinter, met dubbele cabine en laadbak, met het kenteken 21-VR-JJ ontvreemd. In het voertuig o.a. een dure diamantzaag.

VROUW KAN WONING NIET UIT (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen kon een bewoonster van de Bernestraat in s-Hertogenbosch haar woning niet uit omdat er een zwerver tegen haar deur lag. De man weigerde zich te verwijderen. De te hulp geschoten politie verwijderde man en gaf hem een bekeuring.

MAN BREEKT KASSALADE OPEN (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 22-jarige Bosschenaar in een warenhuis aan Achter het Stadhuis in s-Hertogenbosch door een verkoopmedewerker betrapt op het openbreken van een kassalade. De man bleek papiergeld uit de kassa te hebben gestolen. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie