Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: opsporing verzocht

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: opsporing verzocht en andere zaken Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE, OSS

Op de Kleinussenstraat in Oss zijn donderdagmiddag tussen 14.20 en 15.30 uur 102 automobilisten bekeurd die te hard reden. De snelste reed 100 in plaats van 50 km/u. 426 Voertuigen passeerden de controlepost. Donderdag vond tussen 09.25 en 10.00 uur een controle plaats op de Vivaldistraat in Oss. Van de 124 voertuigen die de controlepost passeerden reden er 19 te hard. De snelste reed 75 in plaats van 50 km/u.

SNELHEIDSCONTROLE, VINKEL

Donderdag tussen 15.35 en 16.35 uur kregen 24 van de 200 automobilisten die over Weerscheut in Vinkel reden een bekeuring omdat zij te hard reden. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 80 km per uur. De snelste reed 113.

AUTODIEFSTAL, OSS

Vanaf de Parallelweg in Oss is donderdagmiddag een Volkswagen Transporter met het kenteken VB-GF-82 gestolen. De waarde van het voertuig is niet bekend.

MISHANDELING, NISTELRODE

Een 15-jarige inwoner van Nistelrode heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer bevond zich rond 22.00 uur in een horecagelegenheid aan het Laar toen hij naar zijn zeggen klappen kreeg van het drietal. Hij liep enkele pijnlijke plekken op. De jongeman waarschuwde hierop enkele familieleden die hem vervolgens te hulp kwamen. Bij de schermutselingen die ontstonden liep de inventaris schade op.

AANRIJDING MET LETSEL, OSS

Een 20-jarige automobiliste uit Oss is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Nieuwe Hescheweg met de Margrietlaan. Een politieauto was op weg naar een spoedassistentie in Nistelrode waar zich in verband met een vechtpartij een dreigende situatie voordeed. Op de Hescheweg reden twee autos voor de politieauto die optische signalen voerde. De eerste auto reed naar rechts zodat de politieauto zijn weg kon vervolgen. Toen de politieauto op voormelde kruising het volgende voertuig wilde inhalen sloeg de bestuurster plotseling linksaf waardoor beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Het slachtoffer liep vermoedelijk een hersenschudding op en is overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Beide voertuigen liepen flinke schade op.

WONINGINBRAAK, OSS

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Landweerstraat Zuid in Oss. Men verschafte zich de toegang tot de woning door een raam te forceren. Het is nog niet bekend wat er ontvreemd is.

ONDER INVLOED, OSS

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 27-jarige automobilist uit Oss aangehouden. De man bleek bij controle onder invloed te zijn. Hem werd een rijverbod opgelegd van 4 uren. De controle vond om 04.10 uur plaats op de Wagenaarstraat.

AUTO-INBRAAK, RAVENSTEIN

In de nacht van donderdag op vrijdag is op een carpoolplaats aan de A50 onder Ravenstein ingebroken in een auto. Na het vernielen van een ruitje werd de autoradio ter waarde van F 800.= gestolen.

OPSPORING VERZOCHT

Maandagavond wordt in AVRO Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de diefstal van sieraden en bankpasjes uit een woning in Heeswijk-Dinther op 6 december. De bejaarde bewoonster werd via een babbeltruc slachtoffer van een man en vrouw. De laatste kwam zich aan de deur voorstellen als de nieuwe buurvrouw. Later die avond werd er een groot geldbedrag met het pasje van de vrouw gepind. In Opsporing Verzocht worden beelden getoond van twee beveiligingscamera(s, waarop de twee verdachten allebei te zien zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie