Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: inbraken in Best

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 5-01-2001 2e Persbericht 5 januari 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Een 37-jarige vrouw uit Eindhoven is vrijdagmorgen rond 1.30 uur in de Planetenlaan tegen en geparkeerde auto gereden. Door de klap van de aanrijding botste die auto tegen een andere auto. De vrouw liep te voet verder maar kwam op haar pad de politie tegen. Die constateerde dat ze onder invloed van drank was. Ze blies op het politiebureau 0,6 pro mille. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Beroving
Vrijdagmorgen rond 11.30 uur is op de Jacob Oppenheimstraat een 21-jarige man van zijn bezittingen beroofd. Het slachtoffer fietste over het fietspad richting centrum. Ter hoogte van het speeltuintje stond en man op het fietspad en versperde hem de weg. Toen het slachtoffer stopte trok de man een mes en zette dat bij het slachtoffer op zijn keel. In gebrekkig Nederlands eiste hij alles wat het slachtoffer bij zich had. Nadat het slachtoffer zijn telefoon, sigaretten, aansteker en geld ( ruim f200,-) had afgegeven verdween de dader. De dader is een man van ongeveer 18 tot 22 jaar oud met een smal postuur en smal gezicht. Hij had kort zwart krullend haar, een haviksneus, volle lippen en een verzorgd uiterlijk. De man droeg een zwarte zonnebril en een zwarte lederen parka.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van donderdag op vrijdag is op de St Nicasiusstraat een witte Opel Corsa met het kenteken YV-63-BN gestolen.

Waalre: Inbraak benzinestation
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een tankstation aan de Burgmeester Mollaan in Waalre. Met een trottoirtegel werd een ruit ingegooid. De daders namen een nog onbekend aantal sloffen sigaretten mee.

Budel: Onder invloed
Een 35-jarige inwoner van Budel Schoot is vrijdagmorgen rond 1.50 uur op de Grootschoterweg in Budel Schoot betrapt op het rijden onder invloed. De man blies tijdens de politiecontrole bijna 1,9 pro mille. Hij moest zijn rijbewijs op het politiebureau achter laten en tegen hem wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.

Eersel: Diefstal auto
In de nacht van donderdag op vrijdag is in Eersel op de Kerkevelden een zwarte Mercedes 300 TD met het kenteken YH-82-VY gestolen.

Best: Inbraak in vrachtauto
Vrijdagmorgen rond 1.00 uur is ingebroken in een Russische vrachtauto die op de Industrieweg in Best geparkeerd stond. De inbrekers knipten twee sloten kapot en doorzochten de lading. De lading die bestond uit verschillende soorten stof was voor de inbrekers niet interessant en ze zijn dan ook zonder buit vertrokken.

Best: Poging inbraak winkel
In Best hebben dieven in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd in te breken in een winkel aan de Hoofdstraat. Tijdens het verwijderen van de glaslatten van de ruit van de voordeur is de ruit gesprongen. De dieven zijn niet binnen in de winkel geweest en hebben niets buit gemaakt.

Geldrop: Poging inbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is geprobeerd in te breken in een woning aan de Beekstraat in Geldrop. Twee sloten van de garagedeuren werden afgebroken. Doordat aan de binnenzijde ook nog eens goede sloten zaten lukte het de inbrekers niet om binnen het pand te komen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie