Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Vechtpartij in Venlo

Datum nieuwsfeit: 05-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 5-01-2001
Mediaberichten vrijdag 5 januari (tot 16.00 uur)

Venlo vechtpartij

VENLO De politie heeft in de nacht donderdag op vrijdag drie mannen gevraagd aangifte te doen van mishandeling. Het drietal, 26, 27 en 28 jaar uit Venlo en Tegelen is waarschijnlijk het slachtoffer geworden van een fikse vechtpartij op de Oude Markt. Daar moest s nacht rond 3 uur de politie aan te pas komen. Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk want het vechten was afgelopen voor de politie kwam. De 3 mannen zijn mishandeld maar wisten nog niet of zij aangifte wilden doen. De politie heeft hen aangeraden dat wel te doen.

Weert openstaande boetes

WEERT Een 31-jarige man uit Weert heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zijn nog openstaande boetes ter waarde van ruim drieendertighonderd gulden betaald. De politie controleerde de man op de Wilhelminastraat omdat zijn auto niet APK gekeurd was. Bij raadplegen van de computer bleken er nog verschillende boetes van de man open te staan. Op aandringen van de politie rekende de man die contant af.

Egchel verkeersgewonde

EGCHEL Bij een frontale botsing tussen 2 personenautos is donderdagavond een 36-jarige man uit Egchel gewond geraakt. Op de Roggelseweg kwam hem een 25-jarige man uit Helden tegemoet die niet voldoende recht reed. Bij de frontale aanrijding die volgde raakte het slachtoffer bekneld in de auto. De verdachte bleef ongedeerd. De man uit Egchel is door de brandweer uit het wrak van zijn auto gehaald en daarna opgenomen in het ziekenhuis.

Heythuysen doorrijden na aanrijding

HEYTHUYSEN De auto van een 41-jarige man uit Heythuysen is donderdagavond flink beschadigd toen een onbekende automobilist daar tegen aanreed. De man zag hoe twee autos met hoge snelheid achter elkaar reden over de Vlasstraat. In een bocht verloor de eerste bestuurder bijna de macht over het stuur en ramde de geparkeerde auto. De verdachte stopte een stuk verder, nam de schade op en reed vervolgens door zonder zijn identiteit bekend te maken.

Venlo zorgzame taxichauffeur

VENLO Een taxichauffeur uit Venlo heeft vrijdagmorgen een oude dame na een rit thuis afgezet, maar maakte zich over zijn passagiere uiteindelijk zoveel zorgen dat hij de politie informeerde. Die stelde een onderzoekje in waaruit bleek dat de vrouw inderdaad zorgbehoevend is. Haar familie is al doende een verzorgingstehuis te vinden. De familie zorgt tot die tijd al voor opvang van de vrouw, maar zegt getroffen te zijn door de goede zorgen van de taxichauffeur. De politie sluit zich daarbij aan.

Venlo Politiemonitor bevolking VENLO - Vanaf maandag 8 januari worden weer honderden inwoners van de politieregio Limburg-Noord gebeld door Intomart voor een telefonisch interview voor de Politiemonitor Bevolking. Alle mensen die gebeld worden krijgen eerst een brief van de korpschef waarin hij vraagt om medewerking. De interviewronde gaat ongeveer 3 weken duren.

De ervaring leert dat veel mensen wantrouwig worden bij het aanhoren van sommige vragen die worden gesteld. Zij bellen dan naar de politie om informatie. Daarom is het Servicecentrum (waar alle telefoontjes binnenkomen) ingelicht. De medewerkers daar kunnen eventuele vragen beantwoorden of vragenstellers verder helpen.

Oirlo dodelijk verkeersslachtoffer

OIRLO Een 17-jarige bromfietser uit Oirlo is vrijdagmorgen overleden nadat de jongen met zijn bromfiets tegen een container was gereden. Tegen 7 uur reed het slachtoffer over de Pauwweg en botste daar tegen de container die op de rijbaan was geplaatst. Een gewaarschuwde arts constateerde dat de jongen was overleden. De politie is een onderzoek gestart naar de manier van plaatsen van de container. Daarvoor worden onder andere de chauffeur van de vrachtwagen die de container plaatste, de eigenaar van het bedrijf en enkele getuigen gehoord. De chauffeur is een 26 jarige man uit het Belgische Bree, en het transportbedrijf waar hij voor werkt komt uit het Belgische Bocholtz.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie