Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nog gratis kaarten voor nieuwjaarsconcerten in Ede

Datum nieuwsfeit: 06-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Nog gratis kaarten voor nieuwjaarsconcerten

Voor de nieuwjaarsconcerten op zaterdag 6 januari zijn nog gratis entreekaarten te krijgen. Belangstellenden kunnen de kaarten afhalen bij De Reehorst. De receptie is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Telefonisch reserveren kan ook via nummer (0318) 63 37 41 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Arno Bornkamp op saxofoon, Ivo Janssen aan de piano en Johannes Leertouwer op viool verzorgen deze keer de nieuwjaarsconcerten. De matinee is met name voor kinderen zeer geschikt. De musici zullen bij het middagconcert voor de jeugdige bezoekers uitleg geven over de muziek en de verschillende instrumenten.

Informele bijeenkomst
Na afloop van de matinee is er altijd een gezellige en informele bijeenkomst in de Mozartfoyer. Onder het genot van plezierige muziek en een hapje en een drankje is er gelegenheid om elkaar en het gemeentebestuur de beste wensen voor het jaar 2001 over te brengen. De voorstelling begint om 15.00 uur maar de zaal is open om 14.30 uur. Er zijn geen vaste stoelreserveringen. U kunt zelf een plaats zoeken in de zaal. Koffie en een glaasje fris staan voor u klaar.Ede, 3 januari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie