Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unieke selectie films in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 07-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zondag 7: 17.00: f 5,-
People
Drum Expo Unexposed Filmers
met:
Tom Vullings met `Übermass'
Jeroen Annokkee & Willem Elzenga met `Steppenwookie' Jan Sebening met `Meisje met de sleutels'
Janneke Küpfer met `mp6'
Raymond Langeveld-Levy met `Dust'
David Lammers met `Honingkonijn, ik hou van jou' Antony Litjes (objects and vibes)
Dj Blasé (records and vibes)
People's Hot Meals
geen voorverkoop
In het kader van de Drum Expo Cinestud Tour presenteert People vanaf 20.00 uur een unieke selectie films van zes vernieuwende regisseurs die deelnemen aan het toonaangevende Cinestud 2000 festival. Op het Cinestud Filmfestival werden ooit Paul Verhoeven, Roman Polanski, Martin Scorsese, George Lucas en Jim Jarmusch ontdekt. Voor wie kennis wil maken met de gezichtsbepalende filmregiseurs van de toekomst: deze zullen bij de vertoning aanwezig zijn. Stijlen variëren van een 70's afro-hiphop animatie tot een falafel-western. Zo zien we o.a. hoe Tinus en Henkie met behulp van buitenaardse wezens uit het boerendorp Stront proberen te ontsnappen en hoe een jongen een meisje probeert te versieren met het verhaal dat hij het script voor Pulp Fiction heeft geschreven.
Antony Litjes zal de zaal aankleden met 3 fascinerende bewegende objecten, te weten: Angel, Run-a-Head en Hot Head. Deze beelden spelen in op de toekomst van de mens. De mens als onderdaan van een nieuwe mens, de gemanipuleerde mens of de gekloonde mens.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie