Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 07-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.00 uur
Bestuurder vlucht na aanrijding

BAARN - Op de Oosterstraat reed zaterdagmiddag om kwart voor twaalf een bestuurder een inrit in om zijn auto te keren. Toen hij weer terug de weg op wilde rijden, verleende hij geen voorrang aan een auto die op de Oosterstraat reed.
Zowel de bestuurder van de kerende auto als de inzittenden vluchtten na de aanrijding de auto uit en lieten de auto achter. Er raakten geen mensen gewond.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

Onder invloed achter het stuur

EEMNES Een 58-jarige man uit Huizen werd zondagochtend om twee uur op de Zuidersingel aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Bij een blaastest bleek de man een alcoholpromillage van 0,8 in zijn bloed te hebben. Naast een boete van 400 gulden, kreeg de man een rijverbod van twee uren.

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op de Witte de Withstraat werd zondagochtend om half twee een 19-jarige automobilist aangehouden wegens het rijden onder invloed.
Omdat het rijgedrag van de bestuurder hiertoe aanleiding gaf, werd hij staande gehouden. De blaastest wees uit dat de jongeman teveel had gedronken: 1,35 promille. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie