Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen steun van 'Beter Bodegraven' voor "Plaza Vromade"

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Afgelopen donderdag 4 januari 2001 heeft de ChristenUnie Bodegraven haar ideeën inzake de Brede School-gedachte in Bodegraven toegelicht aan de fractie van "Beter Bodegraven". Zij heeft zich daarbij met name gericht op een herinrichting van het gebied Vromade waarin gelijktijdig een "samenwoningscomplex" gerealiseerd zou moeten worden tussen de bestaande openbare school "Het Vogelnest", de R.K. Basisschool "Speel- en Werkhoeve" en de protestant-christelijke school "De Goede Herder". Ten tijde van de voorlichting heeft de ChristenUnie Bodegraven aangegeven dat het prijskaartje van Plaza Vromade tussen de 7 en 12 miljoen komt te liggen. Het complex zou modulair van opzet zijn zodat in de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie