Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wassenaar genomineerd voor Webwijzer Award'01

Datum nieuwsfeit: 07-01-2001
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wassenaar

Wassenaar genomineerd voor Webwijzer Award '01
19-12-2001

Webwijzer Award 2001 Welke overheidsorganisatie heeft de beste website? Vijftien organisaties, waaronder de gemeente Wassenaar, zijn genomineerd voor de Webwijzer Award 2001. Deze Award is ingesteld door minister Van Boxtel om overheidsorganisaties te stimuleren tot het maken van kwalitatief hoogstaande websites. 'Kanshebbers zijn de gemeenten Rotterdam, Wassenaar, de provincie Fryslân, de Sociale Verzekeringsbank en het Openbaar Ministerie.' aldus advies.overheid.nl.

De jury van de Webwijzer Award zal, onder voorzitterschap van Marjet van Zuijlen, de overall beste website kiezen. Minister van Boxtel maakt de winnaar bekend tijdens de Webwijzer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie