Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 8 januari 2001

Inbraak in woning Noordwijkerhout In de middag of vroege avond van vrijdag 5 januari werd ingebroken in een woning aan de Guldemondvaart. Om binnen te komen forceerden de inbrekers een slot van de achterdeur. Vooralsnog worden uit de woning sieraden en geld vermist.

Onder invloed op bromfiets Hillegom De politie hield op zaterdag 6 januari rond 17.30 uur op de 1e Loosterweg een 34-jarige bromfietser uit Vogelzang aan. De man had te veel gedronken. Hij reed zonder licht, nam de hele weg in beslag en miste maar tenauwernood een vrouw met een kinderwagen. Een motoragent wist de man te stoppen. Een ademanalyse kwam uit op 1275 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet)

Inbraak in woning De Zilk In de late namiddag of vroege avond van zaterdag 6 januari, werd ingebroken in een woning aan de Zilkerduinweg. Om binnen te komen forceerden de inbrekers een keukenraam. Het is nog niet bekend was de inbrekers hebben meegenomen.

Inbraak in woning Hillegom In de late namiddag of avond van zondag 7 januari werd ingebroken in een woning aan de Nieuweweg. Om binnen te komen forceerden de inbrekers een keukenraam. Vooralsnog worden er sieraden, bestek en een mobiele telefoon vermist.

Mishandeling in het verkeer Rijnsburg Op zaterdag 6 januari werd rond 16.00 uur op de Waterboslaan een 57-jarige Katwijker mishandeld door een nog onbekend gebleven automobilist. De Katwijker stapte van zijn fiets toen hij de onbekende automobilist zag komen aanrijden. Bij het afstappen raakte het linkerbeen de auto. De automobilist stopte, stapte uit en verkocht de Katwijker enkele rake stompen. Daarna stapte hij weer in en reed weg. De Katwijker hield er een rode plek op het gezicht aan over en mist één van zijn contactlenzen.

Mishandeling om...... Katwijk Op zondag 7 januari rond 02.40 uur werd een 32-jarige Katwijker op de Voorstraat door een onbekende jongen mishandeld. De Katwijker reed met zijn fiets over de Voorstraat en was daar in gesprek met een Rijnsburger. Zij kwamen drie jongelui tegen die daar liepen. Plotseling haalde één van die drie knapen uit naar de Katwijker. Hij trof hem vol op zijn hoofd. De Katwijker liep daarbij een zwelling onder het oog en een scheurtje in een ooglid op. De andere twee knapen schrokken van het gedrag van hun 'maat' en probeerden zelfs nog een arts te bellen. Toen dit niet lukte vertrokken de drie.

Brand in woning Oegstgeest Op zondag 7 januari ontstond rond 17.45 uur brand in een woning aan de Julianalaan. Door nog onduidelijke oorzaak brak de brand uit op de 1e etage van de woning. De brandweer bestreed het vuur. De woning liep een behoorlijke schade op. Ook de aanpalende woning liep rookschade op. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Bejaarde valt met fiets Waddinxveen Op zaterdag 6 januari rond 11.00 uur viel een 77-jarige bejaarde man met zijn fiets op de Brederolaan. Vermoedelijk liep hij daarbij een gebroken heup op. De man is vervoerd naar het Groenehartziekenhuis.

Inbraak in woning Nieuwerkerk aan den Ijssel In de late namiddag of vroege avond van zaterdag 6 januari werd ingebroken in een woning aan de Gouwe. Vermoedelijk kwamen de inbrekers binnen na het zogenaamde 'hengelen' door de brievenbus. Vooralsnog worden een horloge en een foto- en videocamera vermist.

Jongen op straat beroofd Nieuwerkerk aan den Ijssel Op zaterdag 6 januari werd rond 20.15 uur op de Kerklaan een 15-jarige Nieuwerkerker door twee nog onbekende jongens van zijn portemonnee en horloge beroofd. Bij de beroving werd hij met vermoedelijk een mes in een been gestoken. In het Groenehartziekenhuis werd een hechting aangebracht.

Inbraak in woning Moerkapelle In de middag of avond van zaterdag 6 januari werd ingebroken in een woning aan de Jonkheer van der Welstraat. Om binnen te komen forceerden de inbrekers een achterraam. Vooralsnog worden uit de woning pasjes, een mobiele telefoon en een gouden horloge vermist.

Inbraak in woning Nieuwerkerk aan den Ijssel In de middag of avond van zaterdag 6 januari werd ingebroken in een woning aan de Dinkel. Het is nog niet bekend hoe de inbrekers zijn binnengekomen. Vooralsnog worden uit de woning een filmcamera en sieraden vermist.

Onder invloed Zevenhuizen De politie hield op zondag 7 januari rond 17.30 uur op de Bredeweg een 62-jarige automobilist uit Den Haag aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam tot 955 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet)

Man probeert brand in café te stichten Leiden De politie heeft zondag 7 januari rond 0045 uur in een café aan de Morsstraat, een 35-jarige Rijnsburger aangehouden die kort daarvoor geprobeerd had brand te stichten in een toilet. De man was dronken. De beginnende brand werd ontdekt door de eigenaar. Hij zag de Rijnsburger het toilet uitkomen en vertrouwde het niet. Hij deed de toiletdeur open en zag tot zijn schrik het toilet vol rook en een plafondpaneel in de brand staan. Hij greep onmiddellijk in, bluste de beginnende brand en hield de Rijnsburger vast in afwachting van de politie.

Woningbouwvereniging treft fietsen aan in schuur woning Leiden Een woningbouwvereniging in Leiden heeft op vrijdagmorgen 5 januari zeven gestolen fietsen aangetroffen in een schuur aan de Dobbedreef. De fietsen vertegenwoordigen samen een behoorlijke waarde. Een aantal van de fietsen weet de politie terug te brengen op de eigenaar.

Diefstal uit woningen Leiden Een 42-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal van haar fiets uit de garage van haar woning aan de Paulus Buysstraat. De inbraak werd vermoedelijk gepleegd tussen donderdag 4 januari 18.00 uur en vrijdag 5 januari 14.00 uur. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen door de niet afgesloten deur. Uit de woning aan de Vijf Meilaan van een 33-jarige man werd op vrijdag 5 januari tussen 07.30 uur en 16.30 uur onder andere een geldbedrag en een camera met flitser weggenomen. Een 26-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal uit haar woning aan de Doctor Lelylaan. Vermoedelijk werd de inbraak gepleegd op vrijdag 5 januari tussen 13.40 uur en 16.30 uur. De insluiper(s) kwamen binnen door het verbreken van de cilinder van de voordeur. Het is nog onbekend wat is weggenomen.

Diefstal uit Kelderbox Voorschoten Een 16-jarige man heeft aangifte gedaan van diefstal van een bromfiets en fiets uit de kelderbox van zijn woning aan de Schramlaan. De inbraak werd gepleegd tussen zaterdag 6 januari 16.00 uur en zondag 7 januari 10.00 uur. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen met vermoedelijk een valse sleutel.

Beroving/straatroof Leiden Een 68-jarige fietsster uit Leiden heeft aangifte gedaan van beroving van haar tas op vrijdag 5 januari omstreeks 16.30 uur. De fietsster reed over de Garenmarkt in de richting van het Plantsoen. Ter hoogte van het Plantsoen werd zij aangesproken door een man van 20 á 25 jaar. Toen de fietsster stilstond werd haar tas uit haar fietsmand getrokken. Omdat het hengsel om het stuur zat gedraaid kwam de vrouw door het trekken aan de tas ten val. De man is er met de tas vandoor gefietst in de richting van de Rijnstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeersongeval met letsel Leiden Een aanrijding tussen twee personenauto's op vrijdag 5 januari omstreeks 23.35 uur zorgde voor schade aan beide auto's. Een 26-jarige automobiliste uit Leiden reed over de Dellaertweg in de richting van de Schipholweg. Op de kruising met het Schuttersveld sloeg zij linksaf en verleende hierbij geen voorrang aan de rechts afslaande 47-jarige automobilist uit Leiderdorp.

Beroving/straatroof Leiden Twee jongens van 14 jaar afkomstig uit Leiden en Den Haag hebben aangifte gedaan van beroving met geweld op zondag 7 januari omstreeks 21.25 uur. De jongens fietsten over de Rijnsburgerweg toen zij nabij het station werden aangesproken door twee fietsers van ongeveer 18 jaar. De portemonnee van de jongen uit Den Haag werd hem afhandig gemaakt. Vervolgens werd door de oudere jongens geslagen en geschopt. De twee verdachten zijn vervolgens in de richting van het ziekenhuis gefietst en sloegen daarna het park in.

Fietser in het water Stompwijk
Een 15-jarige jongen uit Zoeterwoude-dorp is zondag 7 januari rond 16.30 uur met onderkoelingsverschijnselen naar het Rijnlandziekenhuis in Leiderdorp gebracht nadat hij in water langs het Oosteinde was gevallen. De jongen reed over het Oosteinde toen een inzittende van een stilstaande auto het portier opende. Het slachtoffer reed daar tegenaan en viel in het water.

Inbrekers aangehouden Leiderdorp
Een 41-jarige man en een 40-jarige man uit Amsterdam zijn zondag 7 januari rond 18.00 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan. De bewoner die thuis kwam, zag het duo voordat hij naar binnen ging. Hij belde vervolgens de politie die de twee mannen uit de tuin zag komen. De Amsterdammers zetten het op een lopen maar konden op de Hoofdstraat worden aangehouden. Zij hadden sieraden en kleding meegenomen.

Te veel gedronken Stolwijk
Een 24-jarige man uit Gouda is zaterdag 6 januari rond 02.00 uur aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat op de Schoonhovenseweg. De uitslag van de ademanalyse was 445 ug/l. De man kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal. Vlak voordat het rijverbod was afgelopen, werd hij wederom achter het stuur van zijn auto aangetroffen op de Goudseweg. De uitslag van de ademanalyse was deze keer 250 ug/l. Hij werd opnieuw aangehouden voor het rijden binnen een rijverbod en rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Beroving bij pinautomaat Gouda
Een 25-jarige vrouw uit Gouda heeft aangifte gedaan van beroving. Op vrijdag 5 januari rond 17.15 uur werd zij van haar net gepinde geld beroofd op de Terwenstraat. Op het moment dat het geld uit het apparaat kwam, zag de vrouw een hand achter haar vandaan komen, die het geld weggriste. Zij zag vervolgens dat de man er vandoor ging.

Bommelding Bodegraven
Bij een horecagelegenheid aan de Vrije Nesse in Bodegraven is zondag 7 januari rond 18.45 uur een telefonische bommelding binnen gekomen. De zaak werd ontruimd maar er werd geen bom aangetroffen. De Vrije Nesse is ongeveer drie kwartier afgezet geweest. De politie stelt een onderzoek in.

Woninginbraken en diefstal met "babbeltruc" Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop Aangifte werd gedaan van een diefstal uit een woning aan de Pr. Hendrikstraat in Alphen. Uit de woning werden een geldbedrag en een aantal sieraden weggenomen. Vrijdagmiddag werd bij de woning aangebeld door een meisje. Met een smoes kwam het kind binnen. Nadat zij vertrokken was miste aangeefster een 84 jarige vrouw het geld en de sieraden. Niet uitgesloten wordt dat op het moment dat het meisje binnen kwam anderen in haar gezelschap kans gezien hebben de diefstal te plegen.

Vrijdagavond werd ingebroken in een woning aan het Aambeeld te Nieuwkoop. Men kwam binnen door het verbreken van een raam aan de achterzijde. Uit de woning verdwenen computers, sierraden en beeldapparatuur.

Aangifte werd gedaan van inbraak in een woning aan de Schoener in Alphen. Men kwam binnen door het verbreken van een achterdeur. Ook hier verdwenen sieraden en een computer.

Aan de Conradstraat te Alphen werd afgelopen weekeinde ingebroken in een woning. Uit de woning werd o.a. geld weggenomen. Men kwam binnen via een keukenraam. Ook werd aangifte gedaan van een inbraak in een woning aan de Groenoord. Uit de woning werd een videorecorder weggenomen. De politie trof braaksporen aan op de achterdeur.

Auto tegen boom Zwammerdam
Bij een verkeersongeval op de J.C. Hoogendoornlaan te Zwammerdam raakte vrijdag omstreeks 16.04 uur de 67 jarige Zwammerdammer, bestuurder van een pers.auto, zwaar gewond. De man raakt de controle over de auto kwijt en botste tegen een boom. De auto raakte zwaar beschadigd en het slachtoffer raakte bekneld. De brandweer bevrijdde de man. Hij werd naar een ziekenhuis vervoerd.

Man van geld beroofd Alphen a/d Rijn Zaterdagavond omstreeks 18.55 uur stelde de politie een onderzoek in bij een bank aan de Pieter Doelstraat. Omstanders hadden in de hal nabij de pinautomaat een 42 jarige man, inwoner van Zwammerdam, aangetroffen die hevig overstuur was. Uit onderzoek is gebleken dat de man door een onbekende na dat hij geld had gepind beroofd was. Vermoedelijk werd hij op het hoofd geslagen. Om de man te kalmeren werd een ambulance ontboden. Daags na het voorval verklaarde de man dat hij geen dader omschrijving van de dader kon geven. Wel heeft hij een persoon weg zien rennen in de richting van de Julianastraat. De politie verzoekt getuigen van het voorval zich te melden. Het telf.nr. is 0900-8844.

Aanhouding na mishandeling Gouda
Zaterdagnacht omstreeks 04.30 uur heeft de politie op de Lange Tiendeweg vier mannen aangehouden als verdacht van een mishandeling die kort daarvoor had plaats gevonden. Aangifte werd gedaan door een 19 jarige en 18 jarige Gouwenaar. Na cafe bezoek werden zij op de Tiendeweg om onbekende reden geschopt en geslagen. Na verhoor werden twee van de vier mannen een 22 jarige en een 18 jarige Gouwenaar in vrijheid gesteld. Een 20 jarige en 21 jarige bleven ingesloten als verdacht van het plegen van een mishandeling

Controle binnenstad Zeugstraat ontruimd Gouda De politie heeft extra toezicht gehouden op een aantal plaatsen in de binnenstad i.v.m. overlast. Zaterdagnacht werd in verband met geluidsoverlast de Zeugstraat ontruimd. Een grote groep jongeren hield zich na sluitingstijd op straat op en was onrustig. Een persoon werd aangehouden die niet voldeed aan een bevel of vordering van de politie.

Inbraak Gouda
In een woning aan de Veenzoom werd na het ingooien van een ruit ingebroken. In de nacht van vrijdag op zaterdag verdwenen uit het pand geldkistjes.

Onder invloed Gouda
Zaterdagmiddag werd een 33 jarige Amsterdammer bekeurd voor het rijden onder invloed. De man bestuurde een bestelauto op de Statensingel en raakte betrokken bij een verkeersongeval. De man blies 615 ugli

Een 47 jarige Goudse kreeg een bekeuring van F 400,-- voor het rijden onder invloed. Zij bestuurde zaterdagavond een p.auto op de Piet Retiefstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...