Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 8-01-2001
Mediaberichten maandag 8 januari 2001 (18.00 uur)

YSSELSTEYN: Verkeersongeval met gestolen auto

YSSELSTEYN De politie heeft maandag in het begin van de middag in het ziekenhuis van Venray een 37-jarige inwoner van Deurne aangehouden. De man was kort voor het middaguur op de Deurneseweg in Ysselsteyn de macht over het stuur van zijn auto verloren en enkele malen over de kop geslagen. Voor behandeling van zijn verwondingen werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens het politie-onderzoek bleek dat de auto kort tevoren gestolen of verduisterd was bij een garagebedrijf in Deurne. Daarop arresteerde de politie de man in het ziekenhuis en heeft hem na behandeling van zijn verwondingen overgedragen aan de politie in Deurne. De auto is veilig gesteld.

VENLO - Vervolgonderzoek vechtpartij Venlose binnenstad

VENLO - In verband met de vechtpartij op de Parade in Venlo in de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie zondagmiddag een zesde verdachte aangehouden; een 25-jarige inwoner van Blerick.

De zes verdachten zijn maandagmiddag rond 17.00 uur na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt wegens openlijke geweldpleging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie