Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brute moord op eigenaar postzegelzaak in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Brute moord

8-12-2000. Op donderdagavond 7 december is de 57-jarige eigenaar van een postzegelzaak in het centrum op gewelddadige wijze om het leven gebracht. De winkel is gevestigd op de Nieuwezijds Voorburgwal, hoek Wijdesteeg. Vandaag wordt sectie verricht. Hoe de man om het leven kwam, kan op dit moment niet worden meegedeeld. Een motief voor het misdrijf is vooralsnog onbekend. De recherche heeft 10 man op de zaak gezet.

Het misdrijf werd ontdekt door de echtgenote van het slachtoffer. De zaak zou in de loop van de avond sluiten. De vrouw kreeg geen telefonisch contact met haar man en ging naar de winkel om te kijken of er iets aan de hand was. Toen de man op de grond bleek te liggen, werd rond half elf de politie gealarmeerd. Agenten trapten de deur in en constateerden dat de eigenaar op gewelddadige wijze om het leven was gebracht.

Getuigen of mensen die informatie hebben, wordt verzocht te bellen met de recherche van bureau Beursstraat op nummer

020 - 559 23 21 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie